به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، قاسم احمدی، نماينده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی و دبير مجمع نمايندگان استان مازندران با تأكيد بر تربيت كودكان و نوجوانان و اهميت كانون در آموزش و تربيت گفت: اعتقاد عميق به كانون دارم، آموزش در كانون نسبت به مراكز ديگر متفاوتتر بوده و اثرگذاری آن نيز بيشتر است.
نماينده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی گفت: مديران آينده كشور بايد كسانی باشند كه در كانون عضويت داشته باشند تا خلاق و مبتكر بار آيند، اين ارزشمند است و در برنامهريزیها نبايد از آن غفلت كرد.
دبير مجمع نمايندگان استان مازندران با اشاره به صحبتهای رئيسجمهور در بازگشايی مدارس اظهار كرد: احيای نقد و فضای آزادانديشی بايد از سن كودكی و نوجوانی در مدارس و كانونهای پرورش فكری مورد اهتمام قرار گيرد.
احمدی داشتن خلاقيت و ابتكار را از مهمترين ويژگیهای كودكان و نوجوانان عضو كانون دانست و تصريح كرد: كسانی كه در كودكی و نوجوانی خود عضو كانون بودند، امروزه به عنوان چهرههای شايسته مطرح هستند.
وی به مطالعه و كتابخوانی به عنوان مؤثرترين روش رشد فكری كودكان و نوجوانان اشاره كرد و ضمن بيان حكايتی از امام خمينی(ره) اظهار كرد: صرف كتاب خواندن خوب نيست بلكه بايد پس از آن فكر كرد و استدلال داشت.