به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، به مناسبت اول ذیالحجة، سالروز پيوند آسمانی مولا علی(ع) و حضرت زهرا(س)، آئين جشنی با عنوان جشن آب و آئينه با حضور رئيس، دو زوج دانشجو و جمعی از دانشجويان دانشگاه جهرم در محوطه اين دانشگاه برگزار شد.
در اين آئين حجتالاسلام عبدالخالق بهرامینسب، مسئول طرح صالحين سپاه ناحيه جهرم سخنانی را در رابطه خوب زندگی كردن و انواع ازدواجهای امروزی و آسيبشناسی آنها بيان كرد.
وی با برشمردن صفات و ويژگیهايی از حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، به عنوان عروس و داماد الگو در اسلام، در مورد مقام دختر در جوامع غير دينی مواردی را كه موجب تحقير دختران در آن جوامع است مورد اشاره قرار داد.
مسئول طرح صالحين سپاه ناحيه جهرم در ادامه انواع ازدواجهای امروزی در جامعه كه به گفته وی متأسفانه بسياری از آنها به طلاق میانجامد را نام برد و در مورد آسيبشناسی اين ازدواجها سخن گفت.
وی ازدواجهای رايج امروز در جامعه را اينگونه نام برد: اجباری، تفاوت زياد سنی، قشری، نسبتی، عاطفی، پيامكی و خيابانی.
حجتالاسلام بهرامینسب در ادامه آموزههايی برای خوب زندگی كردن را با ذكر مثال و استناد به روايات اسلامی تشريح كرد و با بيان روايتی از پيامبر اسلام(ص) در توصيف خصوصيات امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، الگوگيری از اين زوج آسمانی را به جوانان در امر ازدواج، توصيه كرد.
اجرای مديحهسرايی، نمايش طنز، برپايی مسابقه برای دو زوج دانشجو، نورافشانی، همچنين اعطای هديه به دو زوج دانشجوی مراسم و ... از ديگر برنامههای اين مراسم بود كه با استقبال دانشجويان حاضر در مراسم روبرو شد.