کد خبر: 2601569
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۳

با سلام خبر سوخته است/افشار/دانشگاه علوم پزشكی كاشان در صدر دانشگاه های قرآنی كشور

دانشگاه علوم پزشكی كاشان در هجدهمين جشنواره قرآنی دانشگاه های علوم پزشكی كشور برای سومين سال متوالی به مقام اول رسيد.


دانشگاه علوم پزشكی كاشان در هجدهمين جشنواره قرآنی دانشگاه های علوم پزشكی كشور برای سومين سال متوالی به مقام اول رسيد.

معاون دانشجويی فرهنگی اين دانشگاه ضمن اعلام خبر فوق اظهار داشت : هجدهمين جشنواره قرآنی اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه های علوم پزشكی كشور از 24 لغايت 27 مرداد ماه در دانشگاه علوم پزشكی سبزوار برگزار گرديد و در اين دوره از مسابقات 27 نفر از اساتيد، كاركنان و دانشجويان اين دانشگاه شركت نمودند.
دكتر طاهره مازوچی افزود: كاروان قرآنی دانشگاه از لحاظ تعداد شركت كننده بيشترين نفرات اعزامی به مرحله نهايی را به خود اختصاص داده كه 15 نفر از تيم اعزامی رتبه های برتر جشنواره را به خود اختصاص دادند.
وی گفت: در اين دوره 52 دانشگاه و دانشكده علوم پزشكی با هم رقابت كردند كه دانشگاه علوم پزشكی كاشان با كسب 3 مقام اول، 4 مقام دوم، 3 مقام سوم و 1 مقام شايسته تقدير و با مجموع 41 امتياز به عنوان تيم اول دانشگاهی شناخته شد و بنا به گفته معاون دانشجويی فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی اين دانشگاه در صد دانشگاه های قرآنی كشور قرار گرفته است.
وی در خصوص علل موفقيت های متوالی دانشگاه در امور قرآنی بيان داشت: از دلايل موثر بر اين موفقيت ها می تواند به چند مورد مهم اشاره كرد از جمله: وجود ظرفيت های دينی و قرآنی در شهر دارالمومنين كاشان، استعداديابی ساليانه قرآنی از بين دانشجويان و كاركنان و اعضا هيئت علمی، پيگيری¬های مجدانه كارشناسان قرآنی و فرهنگی دانشگاه، برگزاری كلاس¬ها و كارگا¬های متنوع قرآنی از قبيل حفظ، صوت و لحن، تجويد در سه گروه مخاطب و ارتباط با مراكز قرآنی شهرستان از جمله جامعه¬القرآن كاشان
معاون دانشجويی فرهنگی دانشگاه در رابطه با برنامه های آتی قرآنی دانشگاه علوم پزشكی كاشان گفت: از جمله برنامه های بلند مدت و برنامه عملياتی با موضوع قرآن در دانشگاه؛ طرح گنجينه نور (حفظ قرآن كريم) ويژه اعضا هيئت علمی كاركنان و دانشجويان به مدت 6-4 ساله، دوره آموزش حضوری تفسير قرآن كريم ويژه كليه كاركنان دانشگاه با امتياز پودمانی، دوره آموزش حضوری تفسير قرآن كريم ويژه اعضا هيئت علمی ، كارگاه های قرآن پژوهی و طب ويژه دانشجويان، كاركنان و اعضا هيئت علمی، چاپ مجله تخصصی قرآن می باشد كه مقدمات اجرای آنها انجام شده است.
دكتر مازوچی با اشاره به افزايش استقبال كاركنان از برنامه ها و جشنواره های قرآنی در دانشگاه گفت:
اين معاونت موفق گرديد در سال قبل با بهره مندی از اساتيد قرآنی شهر برای 1000 نفر از كاركنان دوره آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن كريم را كه شامل 225 كلاس گرديد برگزار نمايد.

وی در پايان افزود: طرح نهضت قرآن‌آموزی در دانشگاه در راستای فرمايشات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم ارتقا دانش قرآنی آحاد جامعه اجرا گرديده است و هدف از آن تقويت انس با قرآن ، توسعه فرهنگ و سواد قرآنی كاركنان و دانشجويان در راستای اجرايی نمودن فرمايش مقام معظم رهبری است.
captcha