کد خبر: 2602296
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۲

‌اقتدار و استقلال امروزی ‌برگرفته از ولایتمداری ماست

گروه سياسی: در غدير ولايت بر مسلمانان تعيين شد و امروز ملت ما هرچه اقتدار و استقلال دارد از ولايت است و اگر مسلمانان را مقابل يكديگر قرار می‌دهند تا نفعش برای آمريكا و رژيم صهيونيستی باشد به خاطر دوری از ولايت است و‌گرنه هيچكس نمی‌توانست مسلمانی را در مقابل مسلمان ديگری قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجت‌الاسلام سيدمحمود حسينی، امام جمعه سيرجان روز گذشته، 19 مهرماه در خطبه‌های نماز جمعه‌ این شهرستان گفت: دخالت در امور داخلی و سياست‌های ملت و دولت ايران توسط رژيم صهيونيستی محكوم و از اشتباهات مكرر اين رژيم در سياست‌های جهانی است.
وی تصريح كرد: اين دخالت‌ها را محكوم می‌كنيم و اهانت به ملت ايران می‌دانيم، بايد هم دولت و هم مردم با هوشياری كامل و با رعايت اصل منافع و استقلال ملی به مواضع مقتدر و قانونی خود ادامه دهند و هيچ‌گاه اقتدار به‌دست آمده را با اعمال سياست‌های غلط ضعيف نكنند.
امام جمعه سيرجان حضور ملت ايران در تمام صحنه‌ها برای مبارزه با استكبار و رژيم اشغالگر قدس را موجب ناتوانی اين رژيم در ظلم به مردم منطقه و ملت فلسطين و ايجاد خاور ميانه جديد عنوان كرد و گفت: امروز كه مواضع صادقانه ملت و دولت ايران برای انرژی هسته‌‌ای و سياست درست و اصولی در برابر كشورهای منطقه مشخص شده است، نخست‌وزير صهيونيستی با چه جرأتی اجازه دخالت در امور ما را دارد.
وی متذكر شد: اين ملت در هر سياستی كه دارد با اصل اقتدار به‌دست آمده است و ما هر دخالتی آن هم كسی‌كه خود مانع صلح جهانی در منطقه و جهان است را محكوم می‌كنيم و هر حركت سياسی را مطابق با اين اصول داريم.
امام جمعه سيرجان سياست خارجی و داخلی دولت نظام اسلامی را شفاف، بی‌پرده و صادقانه دانست و بيان كرد: اگر زور و تزوير، نفاق و دروغگويی از سياست‌های طرف‌های مقابل ما برداشته می‌شد، برای آنها هم مشخص می‌شد كه چه می‌گويند و چه می‌خواهند كه متأسفانه همين سياست‌های غلط خودشان موجب شده تا نتوانند بگويند چه برنامه‌هايی در پيش دارند.
حجت‌الاسلام حسينی ادامه داد: اصل منافع و استقلال و حفظ آبروی كشور ايران برای نظام اسلامی و ملت ايران است و اين مطلب از ابتدای انقلاب بوده و هست كه تغيير نمی‌كند.
امام جمعه سيرجان به‌مناسبت عيد غدير اشاره كرد و گفت: در غدير ولايت بر مسلمانان تعيين شد و امروز ملت ما هرچه اقتدار و استقلال دارد از ولايت است و اگر مسلمانان را مقابل يكديگر قرار می‌دهند تا نفعش برای آمريكا و رژيم صهيونيستی باشد به خاطر دوری از ولايت است و‌گرنه هيچكس نمی‌توانست مسلمانی را در مقابل مسلمان ديگری قرار دهد.
حجت‌الاسلام حسينی از مردم و سازمان‌ها خواست عيد غدير را همانند عيد نوروز برگزار كنند و ضمن ديد و بازديد از يكديگر خيابان‌ها و كوچه‌ها تزيين و چراغانی شود تا همگان به اهميت اين عيد بزرگ اسلامی پی ببرند.
وی ضمن تبريك عيد قربان بندگی و اطاعت از خداوند را از نكات بارز اين عيد دانست و بر صله‌رحم و كمك به مستمندان و مطيع محض خداوند بودن تأكيد كرد.
امام جمعه سيرجان در پايان نماز هم با اهدا لوح تقدير به مهريار سعيدی فرمانده انتظامی سيرجان و محمدرضا ايران‌نژاد جانشين ايشان از آنها به‌خاطر حفظ امنيت و انجام دقيق وظايف تجليل كرد.
captcha