کد خبر: 2603864
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۵

انتشار ويژه‌‌نامه «ازدواج آسمانی» توسط كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد آشتيان

ويژه‌‌نامه «ازدواج آسمانی» با محوريت ازدواج حضرت علی(ع) در كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتيان توليد و منتشر شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، آزاده كمالی‌مهر، مسئول كانون قرآن و عترت بانوان دانشگاه آزاد اسلامی آشتيان با اعلام اين خبر گفت: كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتيان به مناسبت فرارسيدن سال جديد تحصيلی و هفته ازدواج ويژه‌نامه‌ای با عنوان «ازدواج آسمانی» مشتمل بر مطالبی دباره ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س)، تهيه، تكثير و توزيع كرده است.
در قسمت‌های آغازين اين ويژه‌نامه می‌خوانيم: «... با سعد معاذ رئيس قبيله ‏اوس به گفت‌وگو پرداختند و آگاهانه دريافتند كه جز حضرت علی(ع) كسی شايستگی ازدواج با حضرت زهرا(س) را ندارد و نظر پيامبر(ص) نيز به غير او نيست. از اين رو دسته‌جمعی در پی حضرت علی(ع) رفتند و سرانجام او را در باغ يكی از انصار يافتند كه با شتر خود مشغول آبياری نخل‌ها بود. آنان روی به حضرت علی(ع) كردند و گفتند كه اشراف قريش از دختر پيامبر(ص) خواستگاری كرده‏اند و پيامبر(ص) در پاسخ آنان گفته است كه كار زهرا(س) منوط به اذن خداست و ما اميدواريم كه اگر تو (با سوابق درخشان و فضايلی كه داری) از فاطمه خواستگاری كنی پاسخ موافق بشنوی و اگر دارايی تو اندك باشد ما حاضريم تو را ياری كنيم».
در بخش ديگری از ويژه‌نامه «ازدواج آسمانی» در مورد نحوه خواستگاری امام علی(ع)، آمده است: «هنگامی كه در خانه رسول اكرم را كوبيد پيامبر فوراً به ام سلمه فرمود برخيز و در را باز كن كه اين كسی است كه خدا و رسولش او را دوست می‏دارند.
ام سلمه می‌گويد شوق شناسايی اين شخص كه پيامبر(ص) او را ستود آن چنان بر من مستولی شد كه وقتی برخاستم در را باز كنم نزديك بود پايم بلغزد. من در را باز كردم و حضرت علی(ع) وارد شد و در محضر پيامبر(ص) نشست، اما حيا و عظمت محضر پيامبر مانع از آن بود كه سخن بگويد، لذا سر به زير افكنده بود و سكوت بر مجلس حكومت می‏كرد. تا اينكه پيامبر(ص) سكوت مجلس را شكست و گفت گويا برای كاری آمده‌ای؟».
در قسمت‌های پايانی اين ويژه‌نامه می خوانيم: «علی فرزند ابوطالب از كسانی است كه فضيلت و مقام او در اسلام بر ما روشن است و من از خدا خواسته بودم كه تو را به عقد بهترين مخلوق خود در آورد و اكنون او به خواستگاری تو آمده است، در اين باره چه می‏گويی؟ در اين هنگام زهرا(س) در سكوت عميقی فرو رفت ولی چهره خود را از پيامبر(ص) برنگرداند و كوچكترين ناراحتی در سيمای او ظاهر نشد. رسول اكرم(ص) از جای برخاست و فرمود «الله اكبر سكوتها اقرارها» يعنی خدا بزرگ است، سكوت دخترم نشانه رضای اوست».
يادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند اين ويژ‌ه‌نامه را از كانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتيان واقع در ساختمان آموزشی دكتر قريب دريافت كنند.
captcha