کد خبر: 2604255
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳

اولين همايش وبلاگ‌نويسان حوزه مقاومت اسلامی برگزار شد

گروه فضای مجازی: همايش بين‌المللی وبلاگ‌نويسان حوزه مقاومت اسلامی با حضور وبلاگ‌نويسان ايران، فلسطين، پاكستان، عراق، تركيه و افغانستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حسن شهرياری، دبير همايش بين‌المللی وبلاگ‌نويسان حوزه مقاومت اسلامی هدف از برگزاری آن را آگاه‌سازی عمومی درباره معضل اشغالگری و مشكلات ملل تحت اشغال از طريق اطلاع‌رسانی بهينه و مستمر به ويژه در ميان نوجوانان و جوانان در فضای مجازی و توجه ويژه به اهميت ايجاد شبكه‌های اجتماعی اعلام كرد.
حسين رويوران، رئيس هيئت امنای اتحاديه بين‌المللی نوجوانان و جوانان مخالف اشغالگری در اين همايش با بيان اينكه امروز وبلاگ از طريق نشر اخبار و اطلاعات تبديل به يك رسانه جديد شده است، گفت: امروزه با توجه به سانسورهای رسانه‌ای آنچه مورد توجه قرار می‌گيرد، نقش و جايگاه وبلاگ‌نويسان حوزه مقاومت است كه می‌توانند از اين طريق فرياد مظلوميت ملت فلسطين را به گوش جهانيان برسانند.
در ادامه خالد القدومی، رئيس دفتر جنبش حماس در ايران در اهميت رسانه و فضای تبليغاتی گفت: نتايج پژوهش‌های انجام شده برتری فعاليت‌های اسلام‌گرايان را در فضای سايبری به اثبات می‌رساند.
نايب رئيس هيئت امنای اتحاديه بين‌المللی نوجوانان و جوانان مخالف اشغال‌گری توجه به موضوع فلسطين و جنايات رژيم اشغالگر قدس را در فضای مجازی ناكافی دانست و از فعالان حوزه سايبری و وبلاگ‌نويسان خواست تا در اين فضا نسبت به اطلاع‌رسانی بهينه اقدام كنند.
در حاشيه اين همايش رحيميان، دبيركل اتحاديه بين‌المللی نوجوانان و جوانان مخالف اشغالگری فضای حاكم بر دنيای جديد را حاصل گسترش استفاده از فن‌آوری‌های نوين دانست و گفت: اگر وبلاگ‌ها، بتوانند موضوع مقاومت اسلامی را به خوبی پردازش كنند، اين اقدام می‌تواند به ايجاد يك موج خبری در سطح جامعه بين‌المللی منجر شود كه در نهايت اين اقدام سبب آگاهی عمومی درباره معضل اشغال و اشغالگری خواهد شد.
در اين همايش كه در محل دبيرخانه اتحاديه برگزار شده بود، وبلاگ‌نويسانی از كشورهای جمهوری اسلامی ايران، فلسطين، پاكستان، عراق، تركيه و افغانستان حضور داشتند.
captcha