کد خبر: 2604363
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۸

امام محمد باقر(ع) از همان دوران جوانی مرجع حل مشكلات علمی مسلمانان بود

روحانی مستقر شهرك هجرت 2 شهرستان لردگان در مراسم شهادت امام محمد باقر(ع) گفت: امام محمد باقر(ع) از همان دوران جوانی مرجع حل مشكلات علمی مسلمانان به شمار می‌رفت.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين صادق كيوانی‌فر، روحانی مستقر شهرك هجرت 2 شهرستان لردگان در جمع شهركی‌ها گفت: همزمان با دوران امامت امام محمد باقر(ع)، دولت بنی‌اميه دوران زوال خود را سپری می‌كرد و هرج و مرج كشور را فرا گرفته بود و امام از اين فرصت استفاده و معارف اسلامی را منتشر كرد.
وی با اشاره به موضع‌گيری‌های امام باقر(ع) در برابر خلفای اموی، بيان كرد: دشوارترين مرحله دوران امامت آن حضرت از نظر دينی، فرهنگی و سياسی، دوره 13 ساله حكومت هشام بن‌ عبد‌الملك بود، امام در اين دوره برای حفظ نيروهای وفادار به مكتب اهل بيت(ع) و اجرای برنامه‌های بنيادی و اصولی اسلام ناب محمدی، ناچار به تقيه بود، از اين رو فعاليت‌های دينی، فرهنگی و سياسی خود را پنهانی و در پوشش تقيه انجام می‌داد.
يادآور می‌شود، مراسم شهادت امام باقر(ع) با مداحی هادی خالدی، 22 مهرماه در مسجد اميرالمؤمنين(ع) شهرك هجرت 2 از توابع شهرستان لردگان برگزار شد.
captcha