کد خبر: 2605490
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۰۶:۱۱

اطاعت از دستور حق، پيروى از روش انبيا و تأمين سعادت همسر؛ از اهداف ازدواج اسلامی

گروه اجتماعی: امام جمعه عنبرآبادبا بيان اينكه هدف انسان از ازدواج بايد هدفى معنوى، مقدس و پاك باشد، گفت: ازدواج بايد براى اطاعت از دستور حق، پيروى از روش انبيا، تأمين سعادت همسر و تربيت الهى و ملكوتى فرزندان صورت بگيرد.

حجت‌الاسلام مصطفی دشت‌آبادی، امام جمعه عنبرآباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، با بيان اينكه هدف انسان از ازدواج بايد هدفى معنوى، مقدس و پاك باشد، گفت: ازدواج بايد براى اطاعت از دستور حق، پيروى از روش انبيا، تأمين سعادت همسر و تربيت الهى و ملكوتى فرزندان صورت بگيرد.
وی با بيان اينكه زن و مرد در مسئله ازدواج بايد خود را آماده ورود در يك عبادت بزرگ كنند، افزود: زن و مرد بايد در ازدواج خوشنودى حق را در نظر بگيرند.
‌حجت‌الاسلام دشت‌آبادی تصريح كرد: ازدواج اگر الهى باشد راه به طلاق پيدا نمى‌كند، پيوند الهى و ملكوتى دائمى و هميشگى است و آنكه براى خدا ازدواج مى‌كند، حق همسر را با تمام وجود رعايت مى‌كند، و كمترين آزارى از ناحيه او به همسرش وارد نمى‌شود.
وی بيان كرد: حفظ آبروى همسر در برابر فرزندان و بستگان واجب شرعى است و تحقير زن از جانب شوهر و شوهر از جانب زن حرام الهى است.
امام جمعه عنبرآباد اظهار كرد: مردان و زنان مسلمان بايد ازدواج اميرالمؤمنين و حضرت زهرا(ص) را اسوه و سرمشق خود قرار دهند، آن ازدواج والایى كه براى خدا صورت گرفت و اهداف الهى و عرشى در آن منظور شد و ثمره آن فرزندانى پاك، الهى و ملكوتى شد.
وی با بيان اينكه نظام خانواده در اروپا و آمريكا نظامى اشتباه، بى‌پايه و بدون محتوا است، خاطرنشان كرد: تقليد از نظام خانوادگى مغرب زمين تقليدى نابه‌جا و هموار كردن راه حيات براى افتادن در چاه بدبختى است.
captcha