کد خبر: 2606344
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۱

بيانيه كانون همبستگی فرزندان شاهد در محكوميت توهين به سه ركن نظام

در بيانيه كانون همبستگی فرزندان شاهد آمده است: از خانواده‌های شهدا دعوت می‌كنيم كه با سعه صدر با اين مسئله برخورد كرده تا خدای ناكرده ناخواسته در نقشه دشمن بازی نكنند كه تفرقه و اختلاف ارمغانی شيرين برای دشمن است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، بيانيه كانون همبستگی فرزندان شاهد به نمايندگی از 24 تشكل شاهد عضو در محكوميت توهين به سه ركن نظام منتشر شده است كه به شرح ذيل است:
«امام خمينی(ره) فرمودند «خانواده‌های شهدا چشم و چراغ اين ملتند». خاطرات پدرهامان هنوز از ياد نرفته است و گريه‌های آرام مادرانمان را در فراق پدر در سال‌های پر از خون و خاطره دفاع مقدس در پيش چشم داريم.
سال‌هايی كه برای هزاران خانواده شهيد، جانباز و ايثارگر سند استقامت است و بی‌شك ورق افتخار. در آن سال‌های پر از حماسه و شكوه در فراق پدرانمان، مادران صبورمان آلام روحمان را به وجود پيری التيام می‌بخشيدند كه قلب همه بود و گرمای وجودش اشعه‌ای از وجود حضرت صاحب الامر(عج) سيدی از تبار سيد الشهدا كه اشارتش فوج پير و جوان را به مصاف ظلمت گسيل می‌كرد.
امام شهدا قائمه وجودی و عشق روحانی همه ايران و بالاخص خانواده‌های ايثارگران بود؛ بی‌ترديد پدر شهيد و ايثارگر، مادر مقاوم و صبور و امام امين و اميد ملت، سه ركن ركين زندگی ما بودند و پر واضح كه ما را به اين هر سه، غيرتی است مقدس.
كانون همبستگی فرزندان شاهد به نمايندگی از 24 تشكل شاهد عضو، توهين به هر يك از اين سه ركن را جفايی نابخشودنی به زرين ترين برگ تاريخ اين مرز و بوم می‌پندارد؛ چه رسد به اينكه به هر سه خلاف شأنی گفته شود.
ما نسبت به آنچه اين روزها بر سر زبان‌ها افتاده سخت اندوهناك و نگران هستيم و اميد آن داريم كه چنانچه عنوان شد، سوء نيتی از سوی بدخواهان اين ملت باشد و نه خدای ناخواسته عمد و عنادی از عضوی منسوب به خاندان آن مراد سفر كرده، به هر روی از آنجا كه اساساً شبكه‌های اجتماعی مرسوم را مهره‌های شطرنج دنيای سلطه می‌دانيم و مصداق آيه شريفه «ان جاءكم فاسق بنبأ فتبينوا ...» با دلی شكسته از خانواده‌های شهدا دعوت می‌كنيم كه با سعه صدر با اين مسئله برخورد كرده تا خدای ناكرده ناخواسته در نقشه دشمن بازی نكنند كه تفرقه و اختلاف ارمغانی شيرين برای دشمن است.
از بيت مكرم امام(ره) نيز خواهانيم كه حرمت آن محبوب و مراد را چنانكه بايد حفظ كنند و خواسته و يا ناخواسته موجب خشنودی دشمنان امام و شهدا نشوند».
captcha