کد خبر: 2606441
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۷

بررسی «جايگاه امامت در قرآن» در شبكه راديويی قرآن

گروه فعاليت‌های قرآنی: در برنامه «آفتاب ولايت» شبكه راديويی قرآن «جايگاه امامت در قرآن» مورد بحث و بررسی قرار می‌گيرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، برنامه «آفتاب ولايت» از جمله ويژه‌برنامه‌های راديو قرآن به مناسبت دهه ولايت است كه پخش آن از عيد قربان در اين شبكه راديويی آغاز شده و تا عيد غديرخم نيز ادامه خواهد داشت.
بر اساس اين گزارش، اين برنامه كه همزمان با دهه ولايت هر روز از ساعت 9:10 صبح به روی آنتن شبكه راديويی قرآن می‌رود، سه‌شنبه 30 مهرماه با محوريت بررسی «جايگاه امامت در قرآن» پخش خواهد شد.
در اين برنامه آيت‌الله فاطمی‌نيا حضور داشته و با بيان مطالبی پيرامون امامت به بررسی جايگاه امامت در قرآن می‌پردازد و آيات مرتبط با بحث امامت را بيان و به تفسير اين آيات می‌پردازد.
يادآور می‌شود، برنامه «آفتاب ولايت» به سردبيری و تهيه‌كنندگی فاطمه سالمی و با اجرای رضا كاشفی كاری از گروه فرهنگ و انديشه قرآنی راديو قرآن است كه همزمان با دهه ولايت هر روز بر روی موج اف ام رديف 100 مگاهرتز از راديو قرآن پخش می‌شود.
captcha