کد خبر: 2608208
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۶

مراسم جشن تكليف دختران قشمی برگزار شد

همزمان با عيد سعيد غدير خم، مراسم جشن تكليف دانش آموز دختر پايه سوم ابتدايی قشم در مصلی امام علی (ع) اين شهرستان برگزار شد.

حجت الاسلام حقانی از اساتيد حوزه علميه در اين مراسم گفت: جشن تكليف وارد شدن دختران در راه ايمان، تعالی و سعادت است.
حجت الاسلام حقانی افزود: جشن تكليف دانش آموزان مقدمه ای برای گام های استوار و بيشتر در راستای قرب الهی است.
وی ادامه داد: جشن تكليف، مرحله جديدی در زندگی انسان است چون افراد از اين به بعد بايد همه اعمال و رفتار خود را مطابق روايت اسلامی تنظيم و اجرا كرده و با الهام گرفتن از ائمه معصومين (ع) راه سعادت در زندگی را پيدا كنند.
حقانی اظهار كرد: رعايت حجاب و عفاف برای بانوان ارزش تلقی می شود بنابراين با حفظ حجاب ارزش و اهميت انسان ارتقا می يابد و از گرايش به آسيب های اجتماعی مصون می مانند.
در اين مراسم مسابقه ی شاد با اجرای برنامه توسط حجت الاسلام حقانی برگزار شد و به نفرات برتر هدايايی اهداء شد
در ادامه اين برنامه كه با مداحی و اجرای شعر توسط دانس آموزان همراه بود به دخترانی كه به سن تكليف رسيده بودند هدايايی به رسم ياد بود اهداء گرديد.
captcha