کد خبر: 2608867
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰

راه‌يابی 39 دانشجوی دانشگاه علوم و معارف قرآن به جشنواره ملی قرآن

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم از راه‌يابی 39 نفر از دانشجويان اين دانشگاه به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشور خبر داد.

علی‌اصغر شعاعی، معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، ضمن تشريح برنامه‌های اين دانشگاه در هفته قرآن و دانشگاه اظهار كرد: معاونت قرآن و عترت اين دانشگاه برنامه‌های مختلف دينی و قرآنی را در همه دانشكده‌های خود برگزار می‌كند.
وی ادامه داد: اين برنامه‌ها به صورت ويژه در هفته قرآن و دانشگاه كه از 18 تا 24 آبان‌ماه تدارك ديده شده است و از آن جمله می‌توان به برگزاری محفل انس با قرآن كريم، انتشار ويژه‌نامه قرآنی، تجليل از نفرات برتر طرح تلاوت نور كه به تلاوت قرآن كريم به صورت روزانه پرداخته است، اشاره كرد.
شعاعی خاطرنشان كرد: در دانشكده‌هايی كه از لحاظ برنامه‌های قرآنی در سطح بالاتری هستند، نمايشگاه علوم قرآنی در اين هفته برگزار می‌شود كه در آن محصولات فرهنگی مانند كتاب، نرم‌افزار، پوستر و ... با تخفيف ويژه عرضه می‌شود.
اين قاری كشورمان بيان كرد: برپايی مسابقه كتاب‌خوانی، ارسال پيامك‌های قرآنی، تبليغات و فضاسازی دانشگاه، پخش بروشورهايی درباره زندگی‌نامه و خدمات علمی علامه طباطبايی از ديگر برنامه‌های هفته قرآن و دانشگاه در تمامی دانشكده‌های دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم است.
معاون قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن با اشاره به حضور 39 نفر از دانشجويان اين دانشگاه در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشور عنوان كرد: در بيست و هشتمين جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشور، 14 نفر از دانشجويان اين دانشگاه در بخش شفاهی و 25 نفر از دانشجويان نيز در بخش كتبی حضور دارند.
وی در پايان تصريح كرد: دانشگاه علوم و معارف قرآن برای تمامی اين دانشجويان دوره‌های تكميلی و رفع اشكال برای حضور در اين جشنواره برگزار كرد و به گفته شركت ‌كنندگان تاثير خوبی در ارتقای سطح آمادگی آنان داشته است.
captcha