کد خبر: 2609159
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۹

تشکیل 566 شورای امر به معروف و نهی از منکر در كردستان

گروه اجتماعی: جانشين دبير ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر كردستان از تشكيل 566 شورای امر به معروف و نهی از منكر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ايکنا) شعبه كردستان، الله‌مرادی، جانشين دبير ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر كردستان یکشنبه‌ شب، پنجم آبان‌ماه در نشست ستاد احیا امر به معروف و نهی از منكر استان اظهار کرد: سال گذشته معاونت ادارات و كارخانجات ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر استان رتبه نخست كشوری را كسب كرد.
وی افزود: در حال حاضر 242 شورای اصناف، 25 شورای هيئت مذهبی، شش شورای امر به معروف در شهرك‌های نظامی، سه شورا در شهرك‌های انتظامی و شش شورا نيز در شهرك‌های قضايی سطح استان تشكيل شده و فعاليت می‌كنند.
جانشين دبير ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر كردستان بيان كرد: عملكرد شوراهای بانه، كامياران، بيجار، قروه و دهگلان بسیار مطلوب بوده است.
الله‌مرادی به اقدامات ستاد طی سال گذشته و امسال اشاره كرد و افزود: اميدواريم با اقدامات صورت گرفته بتوانيم امر به معروف و نهی از منكر را در استان احيا كنيم.
وی رويكرد اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منكر اصلاح و ارشاد است، بيان كرد: خوشبختانه اقدامات قابل‌توجهی در راستای ترويج امر به معروف و نهی از منكر در سطح استان انجام شده است.
جانشين دبير ستاد احيای امر به معروف و نهی از منكر كردستان با اعلام اينكه نهادينه‌شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر در سطح استان كاهش آسيب‌های اجتماعی را به‌دنبال دارد، اعلام كرد: بومی‌سازی و همه‌گير‌شدن برنامه‌های ستاد امر به معروف و نهی از منكر از مهم‌ترين اولويت‌های ما در اين ستاد است.
الله‌مرادی در پايان يادآور شد: ايجاد دفاتر ستاد احيا در شهرستان‌ها، بخش‌ها و شورای روستاها و برگزاری شوراهای امر به معروف در هيئت‌های ورزشی و دانشگاه‌ها از جمله اقدامات معاونت‌های مختلف ستاد احيای استان است.
captcha