کد خبر: 2609991
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۷

تأكيد حجت‌الاسلام علوی بر تدوين سند چشم‌انداز جامعه اطلاعاتی كشور

گروه سياسی: حجت‌الاسلام علوی پويايی دستگاه‌های اطلاعاتی كشور را از ضروريات اين دستگاه‌ها دانست و گفت: به اين منظور، تدوين سند چشم‌انداز بلند‌مدت جامعه اطلاعاتی با توجه به شرايط و تحولات جديد ضروريست.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی وزارت اطلاعات، جلسه شورای هماهنگی اطلاعات، امروز، سه‌شنبه هفتم مهرماه به رياست حجت‌الاسلام علوی برگزار شد.
در اين جلسه كه با حضور اعضای جامعه اطلاعاتی كشور برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمود علوی بر حركت نرم‌افزاری جامعه اطلاعاتی كشور تأكيد كرد.
رئيس شورای هماهنگی اطلاعات با اشاره به ضرورت مواجهه متناسب در قبال پديده‌های اطلاعاتی گفت: برای مواجهه با پديده‌های اطلاعاتی بايد از شيوه‌های نوين و متفاوت از گذشته استفاده شود.
علوی همچنين پويايی دستگاه‌های اطلاعاتی كشور را از ضروريات اين دستگاه‌ها دانست و گفت: به اين منظور، تدوين سند چشم‌انداز بلند‌مدت جامعه اطلاعاتی با توجه به شرايط و تحولات جديد ضروريست.
در اين جلسه همچنين اعضای شورای هماهنگی اطلاعات ديدگاه‌های خود در خصوص لزوم هماهنگی دستگاه‌های اطلاعاتی كشور را با هدف انسجام و هم‌افزايی ارائه كردند.
بر اساس قانون، شورای هماهنگی اطلاعات متشكل از رؤسای سازمان‌ها و نهادهای اطلاعاتی و رؤسای حفاظت و اطلاعات نيروهای مسلح با هدف هماهنگی و افزايش سطح تعامل ميان دستگاه‌های اطلاعاتی كشور تشكيل شده است.
رياست اين شورا بر عهده وزير اطلاعات است و اين اولين جلسه شورای هماهنگی اطلاعات در دوره وزارت حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمود علوی است كه برگزار شد.
captcha