کد خبر: 2610138
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۵

برپايی نمايشگاه «حجاب كوثر» در بروجرد

گروه هنر: به‌همت اداره تبليغات اسلامی شهرستان بروجرد نمايشگاه حجاب كوثر از هشتم آبان‌ماه جاری در اين شهرستان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، رئيس اداره تبليغات اسلامی بروجرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان،از برگزاری نمايشگاه حجاب كوثر در اين شهرستان خبر داد و گفت: حجاب و عفاف به‌عنوان دو ارزش در جوامع اسلامی مطرح هستند و همواره اين دو واژه در كنار هم به كار برده می‌شود.
وی با بيان اينكه حجاب يك سرمايه عظيم است و به عنوان يك ارزش والا و برتر هميشه مطرح می‌شود، بيان داشت: در اين نمايشگاه غرفه‌های مختلفی از جمله غرفه انواع چادرها، غرفه مقنعه‌ها و اجناس مختلف حجاب برای همه سليقه‌ها وجود دارد.
حجت‌الاسام غلامی در خاتمه يادآورشد: اين نمايشگاه از هشتم آبان‌ماه جاری به مدت 10 روز آماده بازديد علاقه‌مندان است.
captcha