کد خبر: 2610178
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۵
******************

شنبه 11 ابان ارسال شود

گروه اجتماعي: رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران كاشمر نسبت به جايگزين شدن فرهنگ های انحرافی به جای فرهنگ دفاع مقدس هشدار داد و گفت: وقتی نمادهای دفاع مقدس كم رنگ شود و در پی آن فرهنگ ايثار و شهادت به دست فراموشی سپرده شود، خواهيم ديد كه بدحجابی، بی بند و باری، افكار و عقايد انحرافی، عدم رعايت حقوق ديگران، بی تفاوتی نسبت به مشكلات مردم و ... جايگزين آن خواهد شد.

رشيد سلحشور، رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان كاشمر، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر، با تأكيد بر لزوم زنده نگهداشتن ياد و خاطره ايثارگری های دوران دفاع مقدس، گفت: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت فقط به برگزاری يادواره شهدا خلاصه نمي شود، بلكه اگر نسل سوم انقلاب و فرزندان ما هر روز عكس شهدا و يا نمادی از دفاع مقدس را ببينند اين سؤال در ذهن آن ها تداعی می شود كه اين شهيد كيست؟ و همين موضوع، زمينه ساز آشنايی آنان با شهدا خواهد شد.
وی ادامه داد: شهدا برای نجات ما فداكاری هاي غير قابل تصور انجام داده اند و در حال حاضر وظيفه ما است كه ياد ونام آنان را گرامي بداريم بنابراين در اين راستا مي توان با بهره گيري از ابزار هنر، در قالب مبلمان شهري ياد و خاطره شهدا را زنده نگه داشت، به عنوان نمونه بايد ورودی هر شهر كه در واقع نماد يك شهر و معرفی كننده ويژگی های اصلی آن شهر است، معرف ظرفيت هاي شهر باشد اين در حالي است شهرستان كاشمر با وجود شهدا و نيز امامزادگان متعدد و همچنين زيارتگاه شهيد مدرس(ره) ورودی مناسبی ندارد.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان كاشمر با تاكيد براينكه بايد از وجود مزار شهيد مدرس(ره) در شهرستان كاشمر به خوبی استفاده شود، ابراز كرد: با وجود زيارتگاه اين شهيد والامقام، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت امري ضروري است، البته ترويج اين فرهنگ فقط به عهده بنياد شهيد وامور ايثار گران نخواهد بود، بلكه همه دستگاه ها و ادارات بايد پای كار بيايند و از اعتبارات فرهنگی خود در اين زمينه هزينه كنند.
سلحشور ادامه داد: می طلبد كه در شهرستان كاشمر با وجود مردم متدين و نيز وجود 28 سردار شهيد كه نسبت به جمعيت شهرستان تعداد بسيار قابل توجهی است، به اين موضوع بيشتر پرداخته شود، به ويژه آنكه ما شهدا و سرداران شهيد برجسته و مهمی داشته ايم.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان كاشمر گفت: لذا اميدواريم بتوانيم ذره ای از فداكاری های اين شهدا را جبران كنيم و البته بايد توجه داشته باشيم كه هر كس در اين زمينه كم كاری كند، خودش متضرر مي شود، چرا كه شهيدان، انسان های كريمی هستند و از همگان دستگيری می كنند.
سلحشور همچنين نسبت به جايگزين شدن فرهنگ های انحرافی به جای فرهنگ دفاع مقدس هشدار داد و اظهار كرد: وقتی نمادهای دفاع مقدس كم رنگ شود و در پی آن فرهنگ ايثار و شهادت به دست فراموشی سپرده شود، خواهيم ديد كه بدحجابی، بی بند و باری، افكار و عقايد انحرافی، عدم رعايت حقوق ديگران، بی تفاوتی نسبت به مشكلات مردم و ... جايگزين آن خواهد شد.
وي افزود: شهدا وظيفه خود را انجام داده اند و اكنون ما هستيم كه بايد پای كار بياييم و وظيفه خود را انجام دهيم، چرا كه شهدای ما در خط مقدم دفاع از اسلام و ايران بودند و گرنه چه لزومی داشته است كه يك جوان كاشمری راهی غرب و جنوب كشور شود و در مرزهای آن طرف ايران با دشمن به جنگ بپردازد؟
سلحشور اظهار كرد: متاسفانه در حال حاضر شاهد هستيم كه در سطح شهر تبليغات زيادی با موضوعات تجاری و ... وجود دارد و حالا سؤال ما اين است كه آيا از اين همه تابلوهای تبليغاتی يكی به موضوع معرفی فرهنگ دفاع مقدس و شهدای جنگ تحميلی اختصاص يافته است؟
captcha