کد خبر: 2610236
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۲

استقبال از كاروان پيرغلامان حسينی در گرگان

گروه اجتماعی: حضور پرشور مردم گرگان و عاشقان سيدالشهدا عصر روز گذشته، هفتم آبان در استقبال از كاروان پيرغلامان حسينی در امامزاده عبدالله گرگان صورت گرفت.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گلستان، مراسم استقبال از كاروان يازدهمين اجلاس پيرغلامان حسينی، عصر روز گذشته 7 آبان با حضور پر شور مردم خونگرم و عاشق اباعبدالله الحسين در امامزاده عبدالله گرگان برگزار شد.
كاروان پيرغلامان حسينی و مهمانان ويژه يازدهمين اجلاس پيرغلامان حسينی صبح ديروز وارد گرگان شده و در بدو ورود مورد استقبال مقامات استانی قرار گرفتند.
اين كاروان بعد از اسكان و استراحت ساعت 15:30 دقيقه به امامزاده عبدالله گرگان رفتند تا مورد استقبال ارادتمندان و دلدادگان حرم امن الهی قرار گيرند.
اين مراسم با حضور مسئولان استانی و مهمانان و پيرغلامان و خانواده‌های معظم شهدا و ايثارگران برگزار شد و در اين مراسم مداحان استانی و كشوری به مديحه سرايی پرداختند.
حضور هيئت روستای زنگيان با شال و كلاه سبز نيز از جلوه های ويژه اين مراسم بود كه نظر مردم را به خود جلب كرده بود. حدود 24 مهمان خارجی به همراه 600 مهمان داخلی شامل مداحان و پيرغلامان حسينی وارد گرگان شدند تا بزرگترين رويداد فرهنگی مذهبی را برگزار كنند.
یادآوری می‌شود که ربا رسيدن مراسم به وقت اذان مغرب مهمانان و حاضرين در امامزاده عبدالله به نماز جماعت ايستادند و بعد از نماز مغرب و عشا مراسم دسته چوبی و سخنرانی و مداحی برگزار شد.
captcha