کد خبر: 2610346
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵

مباهله؛ برافرازنده پرچم ولايت علی(ع) بر مدار هستی

گروه انديشه: حجت‌الاسلام سنجری مباهله را برافرازنده پرچم ولايت علی(ع) بر مدار هستی عنوان کرد و گفت: جريان مباهله نقطه عطفی در تاريخ اسلام محسوب می‌شود، چرا‌كه در آن روز بار‌ديگر نور اسلام در آفاق هستی درخشيدن گرفت و عالميان، حقانيت نبوت پيامبر(ص) و منزلت اهل بيت(ع) را برای چندمين بار به نظاره نشستند.

حجت‌الاسلام علی سنجری، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان خوسف در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی رقآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، مباهله را برافرازنده پرچم ولايت علی(ع) بر مدار هستی عنوان کرد و با اشاره به دستاوردهای حادثه مباهله گفت: جريان مباهله نقطه عطفی در تاريخ اسلام محسوب می‌شود، چر‌اكه در آن روز بار‌ديگر نور اسلام در آفاق هستی درخشيدن گرفت و عالميان، حقانيت نبوت پيامبر خاتم(ص) و منزلت اهل بيت(ع) را برای چندمين بار به نظاره نشستند، به‌گونه‌ای كه اين روز، به‌عنوان يكی از روزهای جشن و دعا در تاريخ اسلام ثبت شد
وی با تأكيد بر اين‌كه ماجرای مباهله سبب اثبات عظمت و حقانيت اسلام بر تمامی مردم شد، افزود: اين واقعه يكی‌ ديگر از دلايل نبوت و كرامت‌های آن حضرت به‌شمار می‌آيد كه در تقويت ايمان مسلمانان و تضعيف روحيه منافقان و مخالفان تأثيری بسزايی داشته است.
رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان خوسف بیان كرد: آشكار شدن ذلت دشمنان اسلام در ماجرای مباهله نشان داد كه هر‌ كس به هر عنوان با دين اسلام مخالفت كند، دچار شكست و ذلت ابدی می‌شود و سرنوشت انسان‌های لجوج و خودخواه كه به هر بهانه‌ای از پذيرش حق و منطق صحيح سرباز می‌زنند، همانند نصارای نجران با خذلان و خواری توأم می‌شود، چراكه وعده الهی حق است و پيروزی حق بر باطل از سنت‌های تغييرناپذير اوست
حجت‌الاسلام سنجری ابراز كرد: سيد‌شريف مرتضی(ره) در كتاب الشافی می‌گويد: «بعضی ادعا كرده‌اند علی(ع) در مباهله حضور نداشته است، ولی اين ادعا بی‌اساس است، زيرا روايات متواتر وجود دارد كه پيامبر(ص) از علی و فاطمه(س) دعوت كرده است و اهل نقل و تفسير بر اين مطلب اتفاق‌نظر دارند.»
وی با بيان اينكه روز مباهله در واقع روز جهانی اهل بيت(ع) و روز اثبات حقانيت اسلام و تشيع است كه بايد ارزش و عظمت بيش از پيش يرداخته و تبيين شود، يادآور شد: غسل، روزه، دو ركعت نماز مانند روز عيد فطر، خواندن دعای مباهله، خواندن دعا بعد از دو ركعت نماز و هفتاد مرتبه استغفار از اعمالی است كه بجا آوردن آن در اين روز فضيلت بسيار دارد.
captcha