به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، حجتالاسلام محمدحسن فروزاننژاد، رئيس ستاد اقامه نماز استان هرمزگان پيش از ظهر امروز، هشتم آبانماه در همايش طلايهداران تبليغ كه در سالن غدير بندرعباس برگزار شد، اظهار كرد: نماز ظهر عاشورا يكی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری است؛ بنابراين مداحان و هيئتهای مذهبی بايد به اين مطالبه مهم توجه كنند.
وی به نامگذاری 24 ذیالحجة روز مباهله اشاره و بيان كرد: روز مباهله يكی از ارزشمندترين و يكی از سندهای محكم شيعه و ولايت است كه با ابلاغ آيه مباهله، اهل بيت پيامبر اكرم(ص) مشخص شدند.
رئيس ستاد اقامه نماز هرمزگان افزود: 24 ذیالحجه، سالروز مباهله پيامبر گرامی اسلام(ص) با مسيحيان نجران و گواه حقانيت اسلام و عظمت شأن اهل بيت مكرّم رسول خدا (ص) است.
فروزاننژاد در ادامه سخنان خود با بيان اينكه محرم يك فرصت ارزشمند است كه بعد از پايان اين ماه چهره شيعه و دين را در جامعه بايد منورتر كنيم، گفت: هر كاری كه ايمان مردم را تضعيف كند حرام است؛ بنابراين هر عاشورايی كه میآيد بايد ايمانمان تقويت شود و اين با خودسازی و اصلاح خود محققشدنی است.
وی در اين رابطه بر برگزاری مراسم علمگردانیها توسط برخی از هيئتهای مذهبی به شكل صحيح و آبرومندانه آن تأكيد كرد و افزود: اين مراسم بايد در شأن و جايگاه ماه محرم و عاشورا و اهل بيت(ع) برگزار شود.
رئيس ستاد اقامه نماز هرمزگان در بخش ديگری از سخنان خود با بيان اينكه هيچ فريضهای بالاتر از نماز نيست، بر اهميت نمازهای جماعت تأكيد و اظهار كرد: نماز جماعت را در جامعه ترويج دهيم.
حجتالاسلام فروزاننژاد در اين خصوص ادامه داد: همين نمازهای جماعت است كه درس انسانسازی را بهدنبال دارد و بهواسطه همين نمازهای جماعت، مساجد ما پررنگتر و به كانون اخلاق و تربيت اسلامی تبديل میشود.
وی بر تشكیل هيئت ياوران نماز در تمامی هيئتها تاكيد كرد و افزود: نماز جماعت صبح در مساجد اين استان مظلوم و مهجور است، هيئتهای مذهبی بهویژه از ايام ماه محرم مساجد را با اقامه نماز جماعت صبح نورانی كنند.
رئيس ستاد اقامه نماز هرمزگان در پايان با اشاره به اهميت نماز ظهر عاشورا بهعنوان يكی از مطالبات جدی رهبری يادآور شد: مبلغان و هيئتهای مذهبی در مساجد برای آمادگی مردم در برپايی باشكوه نماز ظهر عاشورا از همين امروز نسبت به لزوم و فلسفه برگزاری آن آگاه كنند و امكانات اين روز را نيز فراهم سازند.
وی عنوان کرد: نماز ظهر عاشورا يكی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری است، مداحان بايد به اهميت برگزاری نماز ظهر عاشورا، در روز عاشورا از پرداختن با ساير مباحث عزاداری پرهيز كنند. امام حسين(ع) برای حفظ دين اسلام بود كه جان خود را تقديم اسلام كرد.