کد خبر: 2611070
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴
فرمانده سپاه انصار‌الرضا(ع) خراسان جنوبی:

راهبرد اصلی دشمنان سست‌کردن اراده در مسیر ارزش‌های انقلاب است

گروه سیاسی: امروزه راهبرد اصلی دشمنان بر اساس سست‌کردن اراده و یقین در مسیر اهداف و ارزش‌های انقلاب اسلامی است که فوق‌العاده خطرناک‌تر از حذف فیزیکی است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، یعقوب‌علی نظری، فرمانده سپاه انصار‌الرضا(ع) خراسان جنوبی شب گذشته، دوم آذرماه در همایش بزرگ دانشجویان بسیجی خراسان جنوبی گفت: شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به‌ویژه دانشجویان شهید حقوقی بر گردن ما دارند و آن اینکه به روش و منش بسیجی تا آخر بمانیم و در حفظ نظام و ارزش‌های اسلامی پایداری کنیم.



وی با اشاره به اینکه امروزه راهبرد اصلی دشمنان بر اساس سست کردن اراده و یقین در مسیر اهداف و ارزش‌های انقلاب اسلامی است که فوق‌العاده خطرناک‌تر از حذف فیزیکی است، بیان کرد: در تقابل پیچیده و گسترده حق و باطل ضروری است عمیق به مسائل نگریسته شود.



فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه هم‌اکنون در فضای جنگ نرم دشمنان انقلاب قرار داریم، عنوان کرد: مقام معظم رهبری اساتید دانشگاه را فرماندهان جنگ نرم دانسته‌اند، دانشجویان افسران جنگ هستند و در عمل باید جلوی هجمه‌های فرهنگی را سد کنند.



نظری با اشاره به اینکه امروز تاریخ جهان، تاریخ بشریت، بر سر یک پیچ بزرگ تاریخی قرار دارد، اظهار کرد: این پیچ تاریخی‌، برای جامعه بشری و ممالک اسلامی یک قدرت و مسیر متفاوت است و باید مراقب باشیم دچار خطا نشویم.



وی ادامه داد: محاسبات و معادلات مسائل موضوعی روز را درست انتخاب کنیم که اگر ذره‌ای اغماض شود اراده ما تحت‌تأثیر اراده و محاسبه دشمن قرار خواهد گرفت.



فرمانده سپاه انصار‌الرضا(ع) خراسان جنوبی بیان کرد: آمار قابل توجهی از کشورهای اروپایی در عراق تحت لوای داعش حضور داشته و ادعای اسلام‌خواهی دارند در حالی که اگر به عمق مطلب توجه کنیم راهی از پیش نخواهند برد.



نظری یادآور شد: نظام جمهوری اسلامی ثمره 230 هزار شهید است که مجاهدت‌های همه مجاهدان تاریخ را در دل خود دارد و وارث خون شهدای کربلا و امانت الهی بوده که به امانت در دست ماست و حق فردی کسی نیست.

captcha