کد خبر: 2611130
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۱

اعلام رده‌بندی دانشگاه‌ها در جشنواره ملی قرآن/ وزارت علوم در صدر، دانشگاه علوم و معارف قرآن در انتها

گروه فعالیت‌های قرآنی: رده‌بندی دستگاه‌های حاضر در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، حدود دو هفته قبل(20 تا 23 آبان 93) در حالی در اصفهان پایان یافت که هنوز هم شاهد انتشار خبرهایی از این مسابقات هستیم که آخرین خبر هم مربوط به اعلام رده‌بندی دانشگاه‌های شرکت‌کننده در این مسابقات است.
مسئولان برگزارکننده مسابقات قرآن دانشجویان کشور، دو رده‌بندی از این مسابقات انجام داده‌اند، رده‌بندی ابتدایی مربوط به دستگاه‌های شرکت‌کننده در تمام رشته‌ها و بخش‌ها است و رده‌بندی دیگر نیز مربوط به رتبه‌هایی است که تنها در بخش شفاهی کسب شده است. در هر دو این رده‌بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در صدر جدول است و در انتهای این رده‌بندی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم قرار دارد.
براساس گزارش ایکنا در رده‌بندی نخست دستگاه‌های شرکت‌کننده در بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که در تمام بخش‌ها و رشته‌ها صورت گرفته است، وزارت علوم با کسب 15 رتبه اول، 9 رتبه دوم و 17 رتبه سوم با مجموع 41 رتبه و 80 امتیاز به عنوان نخست دست یافته است.
در رتبه دوم این رده‌بندی دانشگاه جامع علمی کاربردی البته با فاصله‌ای زیاد نسبت به رتبه اول قرار دارد. نمایندگان این دانشگاه در مسابقات 10 رتبه اول، چهار رتبه دوم و شش رتبه سوم با مجموع 20 رتبه و 44 امتیاز در جایگاه دوم هستند.
دانشگاه پیام نور که در این دوره میزبان مسابقات بود نیز با کسب 19 رتبه اول، دوم و سوم و 36 امتیاز با فاصله‌ای اندک نسبت به دانشگاه علمی کاربردی در جایگاه سوم قرار گرفته است. دانشگاه آزاد اسلامی نیز با کسب 15 رتبه برتر در تمام رشته‌ها و 29 امتیاز چهارم شده است.
دانشگاه فرهنگیان با کسب 11 رتبه برتر و 25 امتیاز، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کسب 11 رتبه برتر و 24 امتیاز، دانشگاه فنی و حرفه‌ای با کسب چهار رتبه برتر و شش امتیاز و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با کسب دو رتبه برتر و سه امتیاز رتبه‌های بعدی این رده‌بندی را کسب کرده‌اند.
همچنین در رده‌بندی دیگری که تنها مربوط به بخش اصلی یا همان شفاهی این جشنواره است نیز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با کسب 9 رتبه اول، پنج رتبه دوم و 9 رتبه سوم و مجموع 23 رتبه برتر با 46 امتیاز در صدر این رده‌بندی قرار گرفته‌ است.
دانشگاه پیام نور نیز با کسب چهار رتبه اولی، پنج رتبه دومی و چهار رتبه سومی و مجموع 13 رتبه برتر با 26 امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد. دانشگاه جامع علمی کاربردی هم با کسب چهار رتبه نخست، دو رتبه دوم و سه رتبه سوم و مجموع 9 رتبه برتر و 19 امتیاز در جایگاه سوم قرار دارد.
دانشگاه فرهنگیان با پنج رتبه برتر و 10 امتیاز، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با چهار رتبه برتر و 9 امتیاز، دانشگاه‌ آزاد اسلامی با کسب چهار رتبه برتر و شش امتیاز، دانشگاه فنی و حرفه‌ای با کسب یک رتبه برتر و دو امتیاز و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بدون کسب رتبه و بدون امتیاز در رده‌های بعدی قرار دارند.

 

مطالب مرتبط
علی
|
-
|
۱۳۹۳/۰۹/۰۳ - ۱۴:۲۶
0
0
این پیگیری دقیقی که این خبرگزاری انجام داده داتشگاه پیام نور واقعا خوب برگزارکننده ای بود
امیر
|
-
|
۱۳۹۳/۰۹/۰۳ - ۱۸:۴۶
0
0
به نظرم کسب هیچ رتبه‌ای از سوی نمایندگان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم نیاز به بررسی دارد
captcha