کد خبر: 2611398
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۷
در خراسان جنوبی؛

فراخوان ششمین جشنواره شعر استانی «خورشید» اعلام شد

گروه اجتماعی: مدیرفرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در فراخوانی محورهای ششمین جشنواره شعر استانی «خورشید» را اعلام کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حمید مرادی، مدیرفرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی امروز، سوم آذرماه در جمع خبرنگاران گفت: ششمین جشنواره شعر استانی «خورشید» با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی در بخش‌­های دانشجویی دانشگاهیان(اساتید و کارکنان) و آزاد برگزار می­شود.



وی درباره موضوعات این جشنواره اظهار کرد: علاقه‌­مندان می‌‌توانند در زمینه‌­های «انقلاب اسلامی»، «آزادی و اسارت»، «ایثار و مقاومت»، «اجتماعی»، «مذهبی و آئینی»،«حماسی»، «طنز» و آزاد آثار خود را به جشنواره ارائه دهند.



مدیرفرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی مهلت ارسال آثار را 14 دی‌ماه 1393 اعلام کرد و افزود: ششمین جشنواره شعر استانی «خورشید» در بهمن‌ماه امسال برگزار می‌شود.



مرادی بر ارسال آثار در قالب­های مختلف شعری با ذکر دقیق موضوع و عنوان شعری تأکید کرد و افزود: آثار ارسالی در قالب A4 و به صورت تایپ شده مورد قبول خواهد بود.



وی درباره جوایز این جشنواره عنوان کرد: دبیرخانه به انتخاب هیئت داوران به سه نفر برگزیده جشنواره در هر بخش مبلغ یک میلیون ریال به نفر اول، 800000 ریال به نفر دوم و 600000 ریال به نفر سوم اهدا خواهد کرد.



مدیرفرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: علاقه‌مندان برای ارسال آثار می­‌توانند به جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی واقع در میدان قدس، قدس غربی و یا به دفتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مراجعه کنند.



وی یادآور شد: آدرس پست الکترونیکی Farhangi.birjand@chmail.ir نیز به منظور دریافت آثار اعلام می­شود.

captcha