کد خبر: 2611454
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۰

نشست «روشنگری آسیب‌های ماهواره» در خرم‌آباد برگزار شد

گروه اجتماعی: عصر دوشنبه، سوم آذر ماه نشست روشنگری با موضوع ماهواره و آسیب‌های آن در خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در نشست روشنگری با موضوع ماهواره و آسیب‌های آن که دوشنبه، سوم آذر در خرم‌آباد برگزار شد، حجت‌الاسلام سیدعیسی موسوی، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در جهاد کشاورزی لرستان، گفت: با آغاز انقلاب اسلامی و ناخوش آیندی مستکبرین از انقلاب و ملت سرافراز ایران اسلامی شیوه‌های بسیاری به‌کار بستند از جمله جنگ ناخواسته هشت ساله که بعد از عدم موفقیت آنان در این روش در یک جنگ نرم و شبیخون فرهنگی و استفاده از امپراطوری شبکه و کانال‌های فراوان ماهواره‌ای بر علیه انقلاب و مردم ایران اسلامی به پا خاستند.

وی با بیان این‌که در شبکه‌های کودک و نوجوان تعداد 18 کانال برنامه‌سازی می‌کنند، افزود: دشمن در بحث ماهواره‎ها باورهای یک ملت را نشانه می‌گیرد.

موسوی پیامدهای ماهواره به‌عنوان مهمان ناخوانده را آسیب‌های فردی، ترویج خشونت، تضعیف فرهنگ ملی و ایمان مردم، گوشه‌گیری و انزوا و از بین بردن حیاء و پدیده شوم بدحجابی عنوان کرد.
وی با یادآوری این‌که گستره ساخت فیلم‌ها در ماهواره یاس و ناامیدی است، یادآور شد: این‌ها برای ساخت و پخش این برنامه‌ها که 24 ساعته و با استفاده از شبکه‌های فراوان همراه است هزینه‌های بسیار می‌کنند که در این خصوص انسان‌های با ایمان و زیرک و دانا، نیت شوم دشمن را که فقط به خیال خودشان آقایی بر جهان است را درک و دست رد به سینه آن‌ها می‌زنند.
نماینده ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به این‌که لرستان در بحث ماهواره یکی از استان‌های نجیب کشور است، گفت: ملت انقلابی ما به‌خوبی می داند که در همه حال نباید به ظالمین؛ به‌خصوص شیطان بزرگ، آمریکا دل‌خوش کرد؛ زیرا نیتی به غیر از آقایی بر کل جهان ندارد که نتیجه آن غارت داشته‌های آن‌ها است.
وی در خصوص نقش عفت و پاکدامنی در امنیت گفت: پاکدامنی زنان و مردان و پاکسازی و پیشگیری از انحرافات اخلاقی و فرهنگی نقش مؤثری در امنیت و استقلال همگان چه زن و چه مرد دارد و این رابطه دانشمندان و نویسندگان نباید با سکوت خودشان موجبات تقویت مکتب منحط غرب‌زدگان را فراهم آورند.

یادآور می‌شود، این نشست با حضور جمعی از بانوان شاغل در سپاه ناحیه خرم‌آباد، سازمان جهاد کشاورزی، حوزه حضرت صدیقه کبری (س) و خواهران بسیج برگزار شد.
این نشست یک‌روزه که توسط سپاه ناحیه خرم‌آباد، شهرداری منطقه 3 و سازمان جهاد کشاورزی استان که با حضور جمعی از خواهران شاغل در سپاه ناحیه خرم‌آباد، سازمان جهاد کشاورزی، حوزه حضرت صدیقه کبری(ع) و خواهران بسیج در حوزه‌های مقاومت خرم آباد که در سالن همایش‌های سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد.

captcha