کد خبر: 2613172
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۰
حجت‌الاسلام حاتمی:

اجرای طرح تحول موقوفات درمانی در تهران و قم/ وجود ۵۰۰ موقوفه درمانی در کشور

گروه سلامت: معاون اوقافی، حقوقی و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خیریه از اجرای طرح تحول موقوفات درمانی کشور به صورت آزمایشی در تهران و قم خبر داد و گفت: ۵۰۰ موقوفه درمانی در کشور وجود دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی حاتمی، معاون اوقافی، حقوقی و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خیریه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از اجرای طرح تحول موقوفات درمانی کشور خبر داد و گفت: این طرح در راستای ساماندهی وضعیت موقوفات درمانی کشور و احیای رقبات آن‌ها اجرایی می‌شود.

وی به منویات مقام معظم رهبری و تأکیدات نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف مبنی بر اجرای امینانه نیات واقفان اشاره و عنوان کرد: در حوزه بهداشت، درمان و سلامت، موقوفات متعددی وجود دارد که نیاز به ساماندهی به منظور بهره‌بری بیشتر دارد.

وی با بیان اینکه طرح تحول موقوفات درمانی کشور و رقبات وابسته نیاز به همکاری مجموعه‌های مرتبط دارد اظهار کرد: تفاهم نامه‌‌ای که این سازمان با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پرشکی و سازمان نظام پزشکی منعقد کرد ذیل همین طرح بوده است.

حجت‌الاسلام حاتمی از تلاش برای تأسیس بنیادی برای موضوعات درمانی کشور در راستای اجرای طرح تحول موقوفات درمانی خبر داد و گفت: بدین منظور جلساتی با خیرین سلامت برگزار شده است. 

وی با اشاره به شروع اجرای طرح تحول موقوفات درمانی کشور بیان کرد: در حال حاضر به دنبال جمع‌آوری آمار و اطلاعات موقوفات حوزه بهداشت و درمان و بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های موقوفه و خیریه هستیم تا طرح ارتقای هر یک از آنها با همکاری مجموعه‌های تخصصی حوزه بهداشت و درمان و خیران آماده شود.

انتشار اوراق وقف گامی در جهت طرح تحول موقوفات درمانی

حجت‌الاسلام حاتمی انتشار اوراق وقف را نیز در راستای اجرای طرح تحول موقوفات درمانی کشور دانست و گفت: ساخت دو بیمارستان تخصصی سرطان در استان‌های تهران و فارس، مشارکت در ساخت بیمارستان ویژه سلول درمانی و ناباروری پژوهشگاه رویان در تهران و برنامه ریزی برای احداث بیمارستان ویژه سوانح سوختگی و همچنین بیماران اعصاب و روان از اقدامات اخیر سازمان اوقاف در تحول موقوفات درمانی است.

معاون اوقافی، حقوقی و امور مجلس سازمان اوقاف و امور خیریه از وجود 500 مرکز درمانی وقفی و خیریه در کشور خبر داد و گفت: برخی از این مراکز بیمارستان‌های بزرگی همچون نبی اکرم، نجمیه، فیروزآبادی، شفا یحیائیان و ... هستند.

فرصت 6 ماهه برای تهران و قم

وی ادامه داد: برخی از این موقوفات دارای رقبه هستند که باید احیا و درآمد آن در حوزه بهداشت و درمان ورود پیدا کند و برخی نیز فاقد رقبه هستند. اجرای این طرح در تهران و قم به صورت آزمایشی آغاز شده است و کمتر از شش ماه اطلاعات آن جمع‌آوری می‌شود.

captcha