کد خبر: 2613625
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹

راه‌یابی ۴۰ بانوی اهوازی به مرحله استانی مسابقات قرآن اوقاف

گروه فعالیت‌های قرآنی: پس از پایان برگزاری مسابقات قرآن اوقاف اهواز در بخش بانوان حضور ۴۰ بانوی اهواز در مرحله استانی محرز شد.

ناصر دغاغله، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره اوقاف و امور خیریه اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اعلام اینکه مرحله شهرستانی سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف با برگزاری مسابقات بانوان به پایان رسید، اسامی برترین‌های این مسابقات را اعلام کرد.

وی در این باره گفت: حلیمه حسینی، زینب ساکی و بتول سواری برترین‌های رشته ترتیل معرفی شدند که فاطمه ویسی، نرگس امیری و یاسمین دغاغله در ترتیل بخش شکوفه‌ها رتبه‌های نخست را به خود اختصاص دادند.

معاون فرهنگی اوقاف اهواز انغام الباجی، فاطمه دغاغله و طاهره مرادی را برترین‌های رشته قرائت بالای بزرگسالان اعلام کرد و گفت: فاطمه پنبه‌‌دانه، فاطمه بعایی‌زاده و رباب زرگانی در رشته حفظ کل  قرآن کریم رتبه‌های نخست را به خود اختصاص دادند.

دغاغله با بیان اینکه عزت کردانی، هنا دلفیه و فاطمه سواری در رشته حفظ 20 جزء رتبه‌های نخست را به خود  اختصاص دادند، افزود: شهلا حیدری، طاهره خادمی و زهرا صرخه به‌عنوان نفرات برتر رشته حفظ 10 جزء معرفی شدند.

معاون فرهنگی اوقاف اهواز ادامه داد: مهسا صادقیان و کوثر موسوی برترین‌های رشته حفظ 10 جزء در بخش شکوفه‌ها هستند. عفیفه سواری، عسل غیبی و نرگس سالمی در رشته حفظ 5 جزء و مبینا منابیهی حسینی، فائزه حسینی مکی و کوثر باوی در رشته حفظ 1 جزء رتبه‌های نخست را به خود اختصاص دادند.

دغاغله با بیان اینکه علاوه بر برترین‌های این مسابقات برگزیدگانی بودند که با نظر کارشناسان جواز حضور در مرحله استانی را کسب کردند، گفت: احلام سعیدی، مریم مدحج، سمیرا فرجی، اعظم زرگرجلالی، فاطمه داودی، مهیا حمیدیان، لیلا فیاضی، عذرا غلامی‌، ندا رجبعلی‌پور، مریم جابری، نوال حزباوی، خدیجه زرگانی، ندا خیاط‌زاده و زهرا سعیدی افرادی هستند که جواز حضور در مرحله استانی را کسب کردند.

معظمی نژاد
|
-
|
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۲
0
0
سلام


به همه ی برگزیدگان تبریک می گویم
captcha