کد خبر: 2613868
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۲
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

حقوق شهروندی دستخوش بازی‌های سیاسی نشود

گروه اجتماعی: آصفری با تأکید بر لزوم احصا حقوق شهروندی، اظهار کرد: ما نباید اجازه دهیم که موضوع حقوق شهروندی دستخوش بازی‌های سیاسی شود و اینکه برخی از افراد این موضوع ارزشمند را به نفع خود تسخیر کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، محمدحسن آصفری، منتخب مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی امروز، 10 آذر در اولین همایش حقوق شهروندی، بایدها و نبایدها که در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری مرکزی برگزار شد، با تأکید بر لزوم احصاء حقوق شهروندی، گفت: ما نباید اجازه دهیم که موضوع حقوق شهروندی دستخوش بازی‌های سیاسی قرار گیرد و اینکه برخی از افراد این موضوع ارزشمند را به نفع خود تسخیر کنند.

وی با اشاره به تأکیدات مکرر دین مبین اسلام نسبت به رعایت حقوق شهروندی، بیان کرد: در آیات و روایات بسیاری از جمله سخنان گوهربار حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه شریف همواره به موضوع حقوق شهروندی و رعایت آن سفارش و تأکید شده و درواقع دین مبین اسلام طلایه دار حقوق شهروندی است.

آصفری افزود: امروز توجه به حقوق شهروندی و رعایت آن از تکالیف و وظایف همه حاکمان نظام در بخش‌های قوای مجریه، مقننه و قضائیه است؛ چراکه ما بر اساس فرمایش امام راحل و رهبری که فرمودند مردم ولی نعمتان ما هستند نمی‌توانیم و نباید حقوق آنها را نادیده بگیریم و در قانون اساسی نیز به صراحت به این مهم اشاره شده است.

هیچکس نباید خط قرمزی را برای خود تعریف کند
منتخب مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس، اظهار کرد: حقوق شهروندی یعنی هیچ کسی حق ندارد خط قرمزی را برای خود تعریف کند و همه مردم در حقوق خود یکسان هستند و هیچ کس نمی‌تواند خود را نسبت به دیگران فراتر از اصول قانون اساسی بداند.

وی ادامه داد: همه مردم نسبت به اصول قانون اساسی از یک جایگاه و مرتبه برخوردار هستند و هیچ تفاوتی بین هیچ کس وجود ندارد؛ لذا امروز همه مسئولان نظام موظف هستند تا حقوق مردم را به درستی احصا کنند و بین خود و مردم فاصله ایجاد نکرده و پاسخگوی مطالبات مردم در حوزه حقوقشان باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، اظهار کرد: اینکه ما بخواهیم با صاحبان ثروت و سرمایه یک نوع برخور داشته و در مقابل با افراد ضعیف جامعه به نوعی دیگری برخورد کنیم و توجهی به مشکلات آنها نداشته باشیم جایز نیست و در واقع با فرهنگ غنی ایرانی ـ اسلامی مغایرت دارد.

وی با اشاره به اینکه رفتار و منش رهبر معظم انقلاب با مردم الگوی مسئولان قرار گیرد افزود: رفع مشکلات مردم جامعه و احصاء حقوق شهروندان باید دغدغه اصلی مسئولان و مدیران نظام قرار گیرد و اگر بتوانیم به این مهم دست یابیم قطعاً حقوق شهروندی به درستی اجرا خواهد شد.

آصفری با تأکید بر لزوم توزیع عادلانه خدمات و امکانات در نقاط مختلف کشور خاطرنشان کرد: ما اجازه نداریم که خدمات و امکانات یک منطقه و بخشی از کشور را تقویت کنیم و در مقابل بخشی از جامعه فاقد حداقل امکانات و خدمات باشند و توزیع عادلانه آن مصداق تحقق حقوق شهروندی است.

وی با اشاره به اینکه تمدن ایرانی تمدنی کهن و گفتمان‌محور است، خاطرنشان کرد: تمدن ما تمدنی کهن، گفتمان‌محور و هزار ساله است و امروز اگر ما با گروه 1+5 پای میز مذاکره نشسته‌ایم به واسطه همین تمدن گفتمان محور است.

عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس در پایان با بیان اینکه نگاه ما در تحقق حقوق شهروندی نباید حزبی و سیاسی باشد، فزود: مردم مهم‌ترین پشتوانه‌های دولت و نظام هستند و از نظر دین نیز هیچ امری بالاتر از رضایت مردم نیست؛ لذا باید در جهت رفع مشکلات و دغدغه‌های آنها و رعایت حقوقشان گام برداریم.

captcha