
عبدالحمید نمازی، رئیس نمایندگی اوقاف و امور خیریه بهمئی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از افتتاح مسجد امام حسین(ع) روستای گودبند شهر لیکک از سوی خیر مسجدساز خوزستانی، حجتالاسلام قنواتی در آیندهای نزدیک خبر داد.
وی زیربنای این مسجد را 220 متر خواند و افزود: زمین این مسجد نیز موقوفه از سوی اهالی روستا بوده، ضمن اینکه این مسجد بالغ بر 100 میلیون تومان هزینه شده است.
رئیس نمایندگی اوقاف و امور خیریه بهمئی با اشاره به اینکه قبل از این نیز این خیر مسجد ساز، مسجد صراطالصالحین گچ بلند را ساخته، بیان کرد: در حال حاضر پیگیر یک زمین موقوفه نیز هستیم.
نمازی در ادامه اظهارات خویش از برگزاری سی و هفتمین مرحله شهرستانی مسابقات قرآن از جمله حفظ، مفاهیم تخصصی، ترتیل و قرائت در بهمئی طی دو روز گذشته در محل مسجد صاحبالزمان(عج) شهر لیکک خبر داد و یادآور شد: در این مسابقات بیش از 250 نفر در رده سنی زیر و بالای 16 سال در بخش خواهران و برادران شرکت کردند.
وی از راهیابی 36 نفر از برگزیدگان مسابقات قرآنی بهمئی به مرحله استانی خبر داد.