کد خبر: 2614384
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۵

برپایی آزمون دوره تربیت مربی حفظ قرآن در مؤسسه آوای کوثر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آزمون شفاهی دوره تربیت مربی حفظ قرآن در آینده‌ای نزدیک در مؤسسه آوای شیرین کوثر سنندج برپا می‌شود.

شیرین شمس‌قریشی، مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی آوای شیرین کوثر سنندج در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن اشاره به این مطلب اظهار کرد: دوره تربیت مربی حفظ قرآن که برای اولین‌بار با حضور بانوان و آقایان علاقه‌مند در این مرکز برگزار شد.

وی ادامه داد: این دوره طی دو هفته به صورت فشرده و روزانه حدود شش تا هشت ساعت با شرکت 28 نفر از بانوان و آقایان تشکیل شد.

قریشی با تأکید بر اینکه دوره فوق تحت نظارت دارالقرآن الکریم استان کردستان برپا شد، اظهار کرد: آزمون کتبی آن بلافاصله پس از  پایان دوره اخذ شد اما آزمون شفاهی‌اش پس از فرستادن استادی از سوی سازمان دارالقرآن الکریم در آینده نزدیک برگزار می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی آوای شیرین کوثر سنندج با اشاره به اینکه حفظ چهار جزء از قرآن از جمله پیش‌نیازهای این دوره بوده است، تصریح کرد: در این دوره اکثر شرکت‌کنندگان حافظ کل یا حافظ 20 جزء و یا حافظ 10 جزء بودند.

قریشی تأکید کرد: پس از اخذ آزمون شفاهی به افرادی که حد نصاب لازم را کسب کرده باشند، گواهینامه از سوی سازمان دارالقرآن کریم صادر می‌شود.

captcha