به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اعلام این خبر اظهار کرد: همایش نقش حوزههای علمیه در توسعه فرهنگ وقف، برای دومین سال با هدف تعامل و بررسی ابعاد همکاریهای دو نهاد عظیم حوزه علمیه و سازمان اوقاف و به منظور ترویج فرهنگ و سنت حسنه وقف 16 آذرماه، در سالن دارالشفای حوزه علمیه قم برگزار میشود.
رئیس ستاد هفته بزرگداشت وقف افزود: به دلیل ارتباط گسترده حوزههای علمیه با سایر نقاط کشور و حضور مبلغان و برخورداری این نهاد مقدس از ابزارهای تبلیغی و اطلاع رسانی، این نهاد میتواند نقش مؤثر و مهمی را در ترویج فرهنگ وقف ایفا کند.
تجلیل از علما و روحانیون واقف
شرفخانی حضور سخنرانان برجسته و اساتید حوزه علمیه قم را در همایش نقش حوزههای علمیه در ترویج فرهنگ وقف مورد تأکید قرار داد و گفت: همایش نقش حوزههای علمیه در ترویج فرهنگ وقف با سخنرانی آیتالله حسینی بوشهری، مدیر حوزههای علمیه کشور آغاز و در این مراسم از علما و روحانیون واقف تجلیل میشود.
وی به حضور حجتالاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در این مراسم اشاره و تصریح کرد: در این همایش از روحانیون برجسته واقف و نویسنده در زمینه وقف با اهدای لوح سپاس تجلیل و مهمترین محورها و عرصههای مورد نیاز تبلیغی وقف در میان مردم مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
به گفته معاون فرهنگ و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، در همایش نقش حوزههای علمیه در ترویج فرهنگ وقف استادان سطوح عالی، مبلغان برجسته و مسئولان کشور حضور خواهند داشت و گزارش عملکرد سازمان اوقاف در زمینه اجرای نیات واقفان مرتبط با حوزههای علمیه به محضر علما و اندیشمندان ارائه میشود.
شعار همایش؛ «هر طلبه یک وقف»
وی با بیان اینکه اساتید و علما به عنوان تأثیرگذاران در تبلیغ فرهنگ وقف مورد توجه هستند، افزود: در همایش وقف و حوزههای علمیه با شعار «هر طلبه یک وقف» چشمانداز فراروی تبیین و همچنین در حوزه تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف با نگاه علمی و پژوهشی توجه ویژهای میشود.
شرفخانی با اشاره به پیشینه کمیته وقف در حوزههای علمیه گفت: کمیته وقف از زمان آغاز فعالیت خود، با سفر به استانها و با حضور مدیران ارشد ستادی حوزههای علمیه و سازمان اوقاف و امورخیریه و همچنین مدیران استانی این دو مجموعه و با هدف ارتقای تعاملات، جلسات گوناگونی را برگزار کرده است که آثار مثبت و ارزشمندی در پی داشته و توانسته در عرصه اقبال طلاب و علمای بلاد تأثیر بهسزایی داشته باشد به گونهای که در این مدت کوتاه، موقوفات قابل توجهی نیز برای حوزههای علمیه ایجاد شده است.