کد خبر: 2614640
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۳
در قالب طرح ملی «نور باران»؛

مردم زنجان در چاپ و توزیع رایگان قرآن مشارکت می‌کنند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان از مشارکت مردم زنجان در چاپ و توزیع رایگان قرآن در قالب طرح «نور باران» خبر داد.

علی صحبتلو، مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به این‌که کمبود قرآن در برخی مکان‌های مذهبی و قرآنی کشور، مشکلی است که در بسیاری از موارد به همت خیران قرآنی مرتفع می‌شود، گفت: در راستای تأمین این نیاز مراکز دینی و قرآنی در سطح کشور، در سال‌های اخیر طرح‌های فراوانی به اجرا درآمده که هریک در مقطعی متوقف شده است.
وی افزود: در همین راستا با ایجاد انجمن خیران قرآنی در تهران، جمعی از مردم خیر و قرآنی کشور اقدام به اجرای طرحی با همراهی مردم نیکوکار کشور نموده‌اند تا چاپ و توزیع قرآن وارد بطن جامعه شده و افرادی که توان و نیت کمک به توزیع رایگان کتاب را دارند، وارد این فرآیند شوند.
مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به این که طرح مشارکت مردم در چاپ و توزیع رایگان قرآن با عنوان «نور باران» در کشور آغاز به کار کرده است، ابراز کرد: پیش‌بینی شده است تا پایان سال 93، 500 هزار جلد قرآن توسط خیران قرآنی کشور تهیه شود.
صحبتلو تصریح کرد: در حال حاضر اجرای این طرح در سطح استان زنجان نیز آغاز شده و شرایط اهدای قرآن و یا وجه مورد نیاز برای چاپ هر جلد قرآن نیز اعلام شده است.
وی در خصوص نحوه مشارکت مردم در این طرح قرآنی، اظهار کرد: خیران و نیکوکاران قرآنی می‌توانند مبلغ 10 هزار تومان برای چاپ هر جلد کتاب قرآن کریم را به شماره حساب 88888 بانک ملی به نام خیران قرآنی واریز کنند و یا کتاب‌های قرآنی بلا استفاده در منازل خود را به ادارات تبلیغات اسلامی در شهرستان‌های مختلف اهدا کنند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: امروز بسیاری از مؤسسات قرآنی، خانه‌های قرآن شهری و روستایی و همچنین مساجد و تکایای سطح کشور، نیازمند تأمین کتاب قرآن هستند تا روند آموزش و ترویج فرهنگ قرآنی در آنها به سهولت انجام شود.
مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان در پایان یادآور شد: مشارکت در این گونه طرح‌های قرآنی و خیر، اجر معنوی را نصیب مردم خیر استان خواهد کرد.

captcha