کد خبر: 2615107
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۴
آیت‎الله دری نجف‎آبادی بیان کرد:

جشنواره ملکوت؛ گامی اساسی در راستای احیای فرهنگ ایرانی ـ اسلامی

گروه فعالیت‎های قرآنی: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی محوریت برگزاری جشنواره ملی طرح بنیاد ملکوت را بهره‎گیری از آثار ارزشمند آیت‎الله العظمی جوادی آملی دانست و افزود: برگزاری این طرح می‎تواند به عنوان گامی اساسی در راستای احیای فرهنگ ایرانی و اسلامی مطرح باشد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، آیت‎الله دری نجف‎آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی روز گذشته، 13 آذر در نشست شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور اعضای دبیرخانه دومین جشنواره طرح ملی ملکوت در اراک برگزار شد، گفت: بهره گیری از قرآن کریم و سیره اهل بیت(ع) و برنامه‎ریزی‎های کاربردی کارشناسان علوم اسلامی را در گرو تحول فرهنگی در جامعه نیازمند عنوان کرد.

وی با بیان این مطلب که شناسایی و حل مشکلات فرهنگی کشور نیازمند مطالعات تخصصی از سوی کارشناسان علوم اسلامی است، اضافه کرد: خوشبختانه با اجرای طرح ملی ملکوت این زمینه فراهم شده است.

آیت‎الله دری نجف آبادی ضمن تأکید بر لزوم نشر مبانی قرآن کریم، اظهار کرد: نشر معارف قرآنی در بین آحاد مردم و در سطوح مختلف می‎تواند به عنوان یک حرکت بی‎نظیر در راستای احیای فرهنگ اسلامی در جامعه بیان شود.

وی محوریت برگزاری جشنواره ملی طرح بنیاد ملکوت را بهره‎گیری از آثار ارزشمند آیت‎الله العظمی جوادی‎آملی دانست و افزود: برگزاری این طرح می‎تواند به عنوان گامی اساسی در راستای تحقق خواسته مقام معظم رهبری در خصوص احیای فرهنگ ایرانی و اسلامی مطرح باشد.

آیت‎الله دری نجف‎آبادی اضافه کرد: اندیشه علمای اسلام از جمله استاد جوادی آملی به حق از جامعیتی در علوم عقلی و نقلی برخوردار است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در پایان؛ علامه وارسته آیت‎الله جوادی آملی را از یادگاران بزرگانی همچون امام راحل، آیت‎الله بروجردی، علامه طباطبایی و آیت‎الله اراکی دانست و گفت: باتوجه به اینکه این علامه در بین اقشار مختلف مردم از محبوبیت خاصی برخوردار است آثارش می‎تواند به عنوان منشأ تحول فرهنگی در جامعه باشد.

captcha