کد خبر: 2615451
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶

راه‌های توسعه و ترویج فریضه نماز و قرآن‌ بررسی می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: با همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی خوزستان راه‌های توسعه و ترویج فریضه نماز و قرآن‌ در کمیته قرآنی شوشتر بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در آستانه برگزاری اجلاسیه نماز در استان خوزستان شهرستان شوشتر، نشست اعضای کمیته قرآنی این شهرستان با همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی خوزستان در روز 18 آذر برگزار می‌شود.

گفتنی است، این تشکیل جلسه با هدف معرفی فعالان قرآنی و تلاشگران عرصه نماز برگزار و تلاش خواهد شد تا راه‌های توسعه و ترویج این فریضه الهی در کنار فرهنگ قرآنی با سرعت بیشتری حرکت کند.

ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی و تقدیر از فعالان نماز

لازم به ذکر است، مسئولان اداره آموزش و پرورش، مسئولان اداره اوقاف و امور خیریه و مسئولان اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان به عنوان اعضای جلسه در این روز گرد هم آمده و با مدیران مؤسسات قرآنی و مسئولان کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد و پیشکسوتان قرآنی این شهرستان به هم‌اندیشی در این زمینه خواهند پرداخت.

بنا بر این گزارش در این جلسه که سه‌شنبه این هفته برگزار خواهد شد، برترین‌های این استان در حوزه اذان، تکبیر و قرائت قرآن معرفی خواهند شد تا این امر مسیری برای ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی و تقدیر از فعالان نماز در این استان بوده و توسعه روزافزون نماز و نمازخوانی را در پی داشته باشد.

captcha