
جواد قلیپور مسئول دارالقرآن کریم اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین در گفتگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قزوین، بیان کرد: مسابقات سراسری نورالهدی هر سال با هدف ایجاد انگیزه و سوق دادن قرآنآموزان به مطالعه این اجزا و آشنایی نسبی با معارف حیات بخش و انسان ساز قرآن توسط سازمان دارالقرآن کریم کشور و با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان ها برگزار می شود.
وی افزود: هفتمین دوره این مسابقات، روز جمعه 14 آذرماه همزمان با سراسر کشور با حضور 39 نفر از علاقه مندان قرآنی استان، در محل اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد.
مسئول دارالقرآن کریم اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین عنوان کرد: این دوره از مسابقه در دو رشته تک جزئی (جزء ۲۱) و دو جزئی ( ۲۲و۲۳ ) برگزار و مبنع مسابقه هم کتاب تفسیر نمونه حضرت آیتالله العظمی مکارم شیرازی بود.
قلیپور ادامه داد: به افرادی که به بیش از ۷۰ درصد سوالات پاسخ صحیح بدهند جوایزی همچون سفر حج عمره، عتبات عالیات، مشهد مقدس اهدا شده و علاوه بر آن گواهینامه آشنائی با جزء مربوطه را هم دریافت خواهند کرد.
وی در پایان یاد آور شد: نتایج این دوره از مسابقات 1 ماه دیگر اعلام خواهد شد.