کد خبر: 2616536
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه برادران زنجان تأکید کرد:

لزوم حرکت محیط‌های حوزوی و دانشگاهی به سمت پژوهش‌محوری

گروه اندیشه: امروز محیط‎های دانشگاهی و حوزوی آموزش‌محور است و باید به سمت پژوهش‌محوری برود و متناسب با دروس ارائه شده، پژوهش‎ها در آن گنجانده شود.

حجت‎الاسلام مهدی مرادخانی، معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به اهمیت موضوع پژوهش، اظهار کرد: قبل از هر چیزی به نظر می‌رسد باید چرایی و اهمیت پژوهش برای افراد تبیین شود، بنابراین در گام نخست باید نیاز به پژوهش در بین گروه‌های هدف تشریح شود چرا که بسیاری از افراد هنوز به اهمیت پژوهش پی نبرده‎اند.
وی ادامه داد: در ثانی باید متناسب با نیازی که در افراد مشاهده می‌شود، انگیزه برای پژوهش را در میان آنان ایجاد کرد زیرا انگیزه‎دهی تأثیر زیادی در سوق دادن افراد به سمت پژوهش دارد.
معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران استان زنجان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر محیط‎های دانشگاهی و حوزوی آموزش‌محور است و باید به سمت پژوهش‌محوری برود و متناسب با دروس ارائه شده، پژوهش‎ها در آن گنجانده شود.

اعتبارات پژوهشی با کم‌توجهی روبروست
حجت‎الاسلام مرادخانی متذکر شد: متأسفانه تاکنون به بحث اعتبارات در بحث‎های پژوهشی زیاد توجه نشده است و لذا نیازمند آن هستیم تا جایگاه ویژه‎ای برای پژوهش در مراکز حوزوی و دانشگاهی تعریف شود تا شاید بدین وسیله در تخصیص اعتبارات به امر پژوهش کم‌لطفی صورت نگیرد.
وی در پایان بیان کرد: با توجه به این‌که پژوهش از امور مورد غفلت واقع شده در جامعه است در این عرصه با کمبود دوره‎های آموزشی مواجه هستیم؛ در هفته پژوهش، تنها این موضوع در قالب همایش‎ها مورد توجه قرار می‎گیرد، درحالی که باید در طول سال در قالب کارگاه‎های آموزشی برنامه‎های مستمر پژوهشی را برای گروه‌های هدف برگزار کنیم.

علی
|
-
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۰
0
0
با سلام انصافا حاج آقا به نقاط ارزنده ای اشاره کردند.
captcha