کد خبر: 2616707
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۳

حوزه هنری کرمان در تعزیه‌خوانی حضوری فعال‌ داشته است

گروه هنر: ‌حوزه هنری کرمان یکی از قدیمی‌ترین حوزه‌های کشور است که ۳۴ سال سابقه دارد و در همه رشته‌ها به‌ویژه تئاتر، سینما، فیلم‌سازی و تعزیه‌خوانی فعالیت‌های زیادی داشته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، عباس سالاری، رئیس حوزه هنری استان کرمان روز گذشته، 17 آذر در دیدار با فرماندار بم گفت: راه‌اندازی حوزه هنری بم یکی از کارهای مثبت استان در بم بود چراکه این شهرستان دارای ظرفیت‌های فرهنگی ـ هنری بسیار زیادی است.
وی با بیان اینکه حوزه هنری زیر نظر دفتر مقام معظم رهبری است، افزود: این مجموعه در آبان سال 1357 با حضور جمعی از هنرمندان در تهران شکل گرفته و در اوایل انقلاب آغاز به‌کار کرد و تعداد زیادی از هنرمندان کشوری از حوزه هنری کار خود را آغاز کردند.
رئیس حوزه هنری استان کرمان اظهار کرد: حوزه هنری کرمان یکی از قدیمی‌ترین حوزه‌های کشور است که 34 سال سابقه دارد و در همه رشته‌ها به‌ویژه تئاتر، سینما، فیلم‌سازی و تعزیه‌خوانی فعالیت‌های زیادی داشته است.
سالاری تصریح کرد: حضور در جشنواره‌های بین‌المللی ایتالیا و ژاپن و همچنین در عرصه ادبیات و حضور در دانشگاه‌های ترکیه از اقدامات حوزه هنری است که افتخارات زیادی به همراه داشته است.
وی با اشاره به اختصاص 20 درصد اعتبارات هنری استان به شهرستان بم اظهار کرد: برگزاری برنامه‌های متفاوت فرهنگی ـ  هنری، دعوت از شاعران و طنزپردازان استانی و کشوری، اکران فیلم، برپایی نمایشگاه‌های عکس و نقاشی و همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی در بم در دستور کار دفتر حوزه هنری بم قرار دارد.

captcha