کد خبر: 2617111
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۳

بررسی «تأثیر رسانه بر سبک زندگی ایرانی، اسلامی» در دانشگاه پیام نور دلیجان

کانون خبرنگاران نبأ/مهدی شریفی: کرسی آزاد اندیشی با موضوع «تأثیر رسانه بر سبک زندگی ایرانی، اسلامی» در دانشگاه پیام نور دلیجان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، در این جلسه که با حضور مدیران، اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور دلیجان برگزار شد، حجت‌الاسلام هدایت‌نیا، پژوهشگر حوزه و دانشگاه با توجه موضوع جلسه (سبک زندگی اسلامی) خواستار اختصاص موضوع جلسه به تأثیر رسانه بر سبک زندگی شد که مورد موافقت حاضران جلسه قرار گرفت.

در ادامه وی درباره برخی خواص رسانه و تغییرات ایجاد کرده در زندگی گفت: روی آوردن به فردگرایی و خروج از اجتماعی بودن ، جامعه‌گریزی و روی‌گردانی از واقعیات و اختصاص وقت به شخص‌گرایی و پناه بردن از روابط اجتماعی به فضای مجازی و تغییر زیست عفیفانه  به عفافه‌گری جنسی و از جمله معضلات این رویداد است.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه از حاضراIMG_2377ن در جلسه خواست نظرات خود را درباره بحث اصلی و مطالب بیان شده توسط وی ارائه کنند که در حین اظهار نظر حاضران وی به دسته‌بندی نظرات  پرداخته و چکیده صحبت‌ها را به صورت مشخص  برای عموم نمایش داد.

علل نیاز به رسانه، خوب و یا بد بودن رسانه، عوامل مؤثر در جذب افراد به رسانه، آیا رسانه‌ها فقط جنبه منفی دارند و یا جنبه مثبت هم می‌توان برای آنها قائل بود، آیا محدود کردن موجب تحریک و حس کنجکاوی افراد نخواهد شد، از جمله سؤالات دانشجویان بود.IMG_2370

در ادامه حجت‌الاسلام هدایت‌نیا در پاسخ به سؤالات و جمع‌بندی بحث، یکی از روش‌های اصلاح و پیشگیری را  جایگزین‌سازی دانست و گفت: جایگزین‌ها باید به سهولت قابل دسترسی و دستیابی بوده و جذابیت و تنوع داشته باشد و با اصالت خود موجب جذب شود.

یادآور می‌شود، در این جلسه  از دانشجویان فعال در یادواره شهدای شهرستانی تجلیل شد.

captcha