کد خبر: 2617381
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۸
از سوی مجلس تصویب شد؛

اختصاص حداقل دو درصد از بودجه عمومی کشور جهت تقویت بنیه دفاعی

گروه سیاسی: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، دولت مکلف است حداقل ۲ درصد از اعتبارات بودجه عمومی کشور را برای برنامه‌های تقویت بنیه دفاعی در لوایح بودجه سالانه منظور کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در جریان بررسی مواد ارجاعی طرح اصلاح موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعتبارات لازم برای تقویت بنیه دفاعی کشور را در بودجه سنواتی مورد بررسی قرار دادند.
بر اساس ماده الحاقی 45 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مکلف است حداقل 2 درصد از اعتبارات بودجه عمومی کشور را برای برنامه‌های تقویت بنیه دفاعی در لوایح بودجه سالانه منظور نماید.
همچنین بر اساس متن الحاقی به  ماده 45 دولت موظف است برای تأمین سامانه‌های راداری و کمک به ناوبری مدافعان هوایی پایگاه پدافند هوایی مهاجمان، 10 درصد از درآمد حاصل از عوارض عبور هواپیمای غیر نظامی و 50 درصد درآمد حاصل از عبور هواپیماهای نظامی که درآمد حاصل از ترانزیت هوایی است را به حساب اعتباری 112000 ارتش واریز نماید.
همچنین دولت مکلف شد بدهی خود را به کلیه بازنشستگان نیروی‌های مسلح با احتساب مابه‌التفاوت آن، هر سال در بودجه سنواتی پیش‌بینی نماید.

captcha