کد خبر: 2617488
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۲
حجت‎الاسلام نکونام اظهارکرد:

پیاده‎روی اربعین؛ اثبات ایستادگی شیعیان در جبهه امام حسین(ع)

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری ترس دشمنان از عظمت اسلام را از دستاوردهای پیاده‌روی اربعین دانست و گفت: پیاده‎روی اربعین حسینی اثبات ایستادگی شیعیان در جبهه امام حسین(ع) است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‏‌الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری روز 19 آذرماه در جمع زائران پیاده‎روی اربعین حسینی، اهمیت بسیار بالای عزیمت زائران با پای پیاده به سمت کربلای معلا در این مقطع حساس را یادآور شد و گفت: همایش بزرگ مذهبی شیعیان در مراسم اربعین حسینی قدرت و عظمت اسلام را بیش از پیش به نمایش خواهد گذاشت.

وی اربعین را تجلی عشق به تربت و مرقد سیدالشهدا(ع) و آغاز یک حرکت  حسینی به‌معنای حقیقی کلمه دانست که با وجود گذشت قرن‌های متمادی، همچنان دل همه‌ دوستداران اهل بیت و همه‌ آزادگان جهان را به‌سوی رستگاری، عزت و افتخار می‌کشاند.

حجت‏‌الاسلام نکونام پیاده‌روی اربعین حسینی را جهادی راستین به معنای واقعی کلمه دانست و گفت: پیاده‌روی اربعین حسینی علاوه بر اینکه زیارتی سرشار از معنویت و روحانیت است، نوعی جهاد حسینی و سیاسی محسوب می‎شود.

وی با بیان اینکه شیعیان تمام خطرات و تهدیدهای این مسیر را به‌جان خواهند خرید اما لحظه‌ای دست از ارزش‌ها و نهضت حسینی بر نخواهند داشت، گفت: شیعیان با پیاده‎روی خود در اربعین حسینی حضور و ایستادگی خود در جبهه امام حسین(ع) را به جهانیان اثبات می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان هراس دشمنان و بدخواهان اسلام و شیعیان از بزرگترین همایش مذهبی مسلمانان در کربلای معلی را یادآور شد و گفت: تمام جهانیان به بزرگترین همایش مذهبی در حال وقوع در کربلای معلا چشم دوخته‌اند اما در این میان ترس و واهمه دشمنان از عظمت و قدرت اسلام در این حرکت، بیش از گذشته محسوس است.

وی با یادآوری جاذبه خاص اربعین حسینی بر دل و جان انسان، مجذوب کردن دل‌ها به کربلای معلا را خاصیت همیشه جاوید اربعین حسینی دانست و گفت: اربعین حسینی همه‌ساله دل‌های فراوانی را به کربلای معلا جذب کرده ‌است اما این مقطع زمان دل‌های عاشق، از هر کوی و برزن منقلب و به سمت حرم امام حسین(ع) پرکشیده است.

حجت‎الاسلام نکونام با اشاره به عزیمت میلیون‌ها زائر به کربلای معلا همزمان با اربعین حسینی، این آمار را باور نکردنی و تحسین برانگیز دانست و افزود: سیل جمعیت با پای پیاده از شهرها و روستاها و طبقات و اقشار مختلف کشور به سمت کربلای معلی به راه افتاده‌اند و به یقین هیچ قدرتی نمی‌تواند جلودار این دل‌های آماده و منقلب باشد.

امام جمعه شهرکرد تأکید کرد: امروز حضور در پیاده‌روی اربعین، تقویت جبهه‌ اسلام در برابر کفر و یزیدیان زمان است و این قدرت‌نمایی عظیم مایه‌ امنیت جهان اسلام و حتی جامعه‌ اسلامی خواهد بود.

وی زنده ماندن راه و نهضت اباعبدالله حسین(ع) را دستاورد مهم پیاده‌روی زائران در اربعین حسینی دانست و تصریح کرد: دشمنان بیش از هر چیز از نهضت امام حسین(ع) و سرخی خون شهدای کربلا هراس دارند و شما زائران نیز در راستای زنده نگه‌داشتن این راه و نهضت همیشه ماندگار و مأیوس کردن دشمنان حرکت کرده‎اید.

نماینده ولی فقیه در استان زنده ماندن اسلام ناب محمدی، نهضت حسینی و انقلاب اسلامی ایران را در گرو دعای زائران پیاده اربعین حسینی دانست و گفت: یأس و کور شدن دشمنان مهم‎ترین دستاورد این سفر معنوی است.

captcha