کد خبر: 2617491
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۷
آیت‌الله نورالله طبرسی:

تقویت فرهنگ مهدوی یک افتخار ارزشمند است

کانون خبرنگاران نبأ/ مهدی مؤمنی‌مقدم: نماینده ولی فقیه در استان مازندران بر لزوم تقویت فرهنگ مهدوی و توجه به آموزه‌های الهی تأکید کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، آیت‌الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در استان مازندران، 19 آذرماه در بنیاد فرهنگی مهدی موعود استان مازندران با تأکید بر لزوم تقویت فرهنگ مهدوی و توجه به آموزه‌های الهی، گفت: نام و یاد حضرت ولی عصر(عج) سبب بقای این نظام الهی است و ما باید با تربیت نیروهای فرهنگی و کارآمد این فضا را گسترده‌تر کنیم و فعالیت‌های خوب فرهنگی و دینی در این راستا انجام بدهیم.

وی با اشاره به حوزه کتاب و کتاب‌خوانی با موضوع مهدویت و لزوم تشکیل بانک کتابی با همین محوریت، از مسئولان خواست تا به فعالیت‌های این بنیاد بیشتر توجه کنند.

طبرسی با تأکید بر تهیه و تألیف کتبی غنی و برخوردار از محتوایی مناسب و نو به‌ویژه برای طلاب جوان و مشتاق پژوهش در حوزه مهدویت، پشتکار مسئولان این بنیاد در استان را قابل تحسین عنوان کرد و افزود: باید سعی شود فعالیت‌های این بنیاد به گونه‌ای پیش برود که نیروهای تحت تربیت و آموزش آن بتوانند پس از گذراندن دوره‌های آموزشی، هر کدام به نوبه خود خطیبی توانمند و استادی خبره در برابر تهاجم شیطانی دشمنان اسلام و مهدویت بشوند.

امام جمعه شهرستان ساری همچنین با فعال‌تر کردن سلسله دروس معرفتی از طریق بنیاد فرهنگی مهدی موعود در مازندران، برای دوره اخیر آموزش‌های کوتاه مدت این مرکز فرهنگی و پژوهشی مبلغ پنج میلیون تومان به همراه اختصاص فضایی برای تشکیل کلاس‌های دوره و آزمون‌های پایان دوره در نظر گرفت.

captcha