کد خبر: 2619003
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰

مخالفت رئیس‌جمهور فرانسه با اسلام‌هراسی در اروپا

گروه بین‌الملل: فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهوری فرانسه دیروز، ۲۴ آذر، طی سخنانی مخالفت خود را با اسلام‌هراسی اعلام کرد و گفت: اتفاق جدیدی که افتاده بادهای نامساعدی است که بیش از پیش نه تنها در فرانسه که در کل اروپا وزیدن گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Lepoint»، اولاند در سخنرانی خود در جریان بازدید از موزه مهاجرت در پاریس، ضمن تأکید بر لزوم مبارزه با موج اسلام‌هراسی گفت: در کنار مبارزه با نژادپرستی و یهودستیزی که به آرمان ملی فرانسه تبدیل شده، کشور تحمل نمی‌کند که شهروندش به خاطر دین خود، رنگ پوستش و ریشه‌هایش مورد حمله قرار گیرد.
اولاند هشدار داد: نباید در مورد هیچ‌چیز سکوت کرد، هیچ خطایی نباید بدون مجازات باقی بماند و تحمل شود.
رئیس‌جمهور فرانسه همچنین حمایت خود را با حق رأی مهاجران اعلام کرد و گفت: ما بدون تجدیدنظر در قانون اساسی نمی‌توانیم وارد عمل شویم و برای این منظور باید سه پنجم از آرای پارلمان را کسب کنیم.

captcha