کد خبر: 2620168
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۸

برگزاری ۱۲۰ محفل قرآنی در مدارس اندیمشک

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با گرامیداشت هفته قرآن، ۱۲۰ محفل انس با قرآن در مدارس اندیمشک برگزار می‌شو‌د.

توکل پاپی، معاون پرورشی و تربیتی اداره آموزش و پرورش شهرستان اندیمشک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری 120 محفل انس با قرآن در مدارس این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه 140 مدرسه در این شهرستان وجود دارد، گفت: همه مدارس این شهرستان اعم از دخترانه و پسرانه با حضور قاریان برتر استان و شهرستان محفل انس با قرآن را برگزار خواهند کرد.

معاون پرورشی و تربیتی اداره آموزش و پرورش شهرستان اندیمشک تقدیر از نخبگان قرآنی شهرستان را از دیگر برنامه‌های قرآنی آموزش و پرورش اندیمشک دانست و گفت: این مراسم پس از پایان مرحله آموزشگاهی و منطقه با حضور 100 نخبه قرآن اندیمشک برگزار می‌شود.

پاپی در ادامه از برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان خبر داد و گفت: این مراسم نیمه دوم اسفند ویژه دانش‌آموز سوم ابتدایی دختر و سوم راهنمایی پسر برگزار خواهد شد.

captcha