کد خبر: 2620189
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۶

اعلام محور برنامه‌های کمیته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم محور برنامه‌های کمیته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی را تبیین کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) محمدمهدی بحرالعلوم، معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم در نخستین نشست کمیته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی با بیان اینکه این کمیته فعالیت قرآن را با عضویت 17 دستگاه قرآنی آغار کرده است، گفت: «نمایاندن ارتباط تنگاتنگ و ناگسستنی آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی با قرآن کریم عنوان بن مایه اصلی و زمینه‌ساز شکل‌گیری پیروزی و تداوم نهضت امام خمینی(ره)»، «معرفی دستاوردهای معنوی و قرآنی انقلاب اسلامی و تحولات انجام شده در زمینه گسترش علوم و معارف قرآنی پس از پیروزی انقلاب» و «توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه به موازات جشن‌های سیو ششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی» از جمله اهدافی است که از سوی کمیته قرآن ستاد دهه فجر دنبال می‌شود.
وی افزود: «توسعه و تعمیق فعالیت‌های قرآنی از طریق جذب مخاطبان و علاقه‌مندان به انجام فعالیت‌های دینی و قرآنی» و «ایجاد فضای قرآنی در سراسر کشور به صورت همزمان و مصادف با دهه فجر» از دیگر اهدافی است که همزمان با اجرای برنامه‌های کمیته قرآن ستاد دهه فجر دنبال می‌شود.
بحرالعلوم با بیان اینکه ما در برنامه‌های قرآنی خود طی سال‌های گذشته رشد بسیار خوبی داشته‌ایم، عنوان کرد: تعداد حافظان قرآن، برگزاری مسابقات و محافل قرآنی و موفقیت‌هایی که نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی کسب می‌کنند به هیچ عنوان قابل قیاس با گذشته نیست.

معرفی دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران به عموم مردم
وی با عنوان این مطلب که باید بتوانیم دستاوردها و خدمات جمهوری اسلامی ایران را به عموم مردم معرفی کنیم، گفت: باید تلاش کنیم با اجرای برنامه‌های قرآنی، جامعه را به سمت قرآن معطوف کنیم و به ویژه سبک زندگی قرآنی را در جامعه اشاعه دهیم. باید شرایطی را فراهم کنیم تا جوانان حضور بیشتری در فعالیت‌های قرآنی و دینی داشته باشند.
معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم درباره برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی کمیته قرآن ستاد دهه فجر اظهار کرد: برگزاری 10 محفل انس با قرآن در پایتخت و مراکز استان‌ها، برپایی غرفه قرآنیان استان در مسیر راهپیمایی هر یک از استان‌ها و برگزاری برنامه‌های متنوع قرآنی به همراه پوشش مناسب از شبکه قرآن و معارف سیما و شبکه رادیویی قرآن از از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده است.
وی افزود: برگزاری مراسم نثار گل و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب در مرقد مطهر بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، چاپ و توزیع پوسترهای «قرآن و انقلاب» در قالب بسته نمایشگاهی، برگزاری مسابقه اینترنتی «قرآن و انقلاب»، «برگزاری مسابقات بزرگ کتابخوانی با موضوع «قرآن و انقلاب»، بازدید از خانواده اساتید و پیشکسوتان قرآنی فوت شده و چاپ و توزیع قرآن رایگان ویژه مناطق محروم از دیگر برنامه‌هایی است که توسط کمیته قرآن دهه فجر اجرا می‌شود.

حضور گروه‌های تواشیح در روزهای 12 و 22 بهمن
بحرالعلوم ادامه داد: هماهنگی و اعزام کاروان‌های قرآنی جهت اجرای برنامه در مناطق محروم، هماهنگی و اعزام قاریان و گروه‌های تواشیح ویژه مراسم روزهای 12 و 22 بهمن و تشکیل گروه همخوانی و مدیحه‌سرایی قرآنی در هر استان جهت اجرای برنامه در برنامه‌های ویژه دهه فجر از دیگر برنامه‌هایی است که در کمیته قرآن ستاد دهه فجر پیش‌بینی شده است.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره محصولات قرآنی ویژه تشکل‌های قرآنی ـ مردمی همزمان با ایام‌الله دهه فجر، گفت: فضاسازی و آذین‌بندی و تهیه نصب بنرهای «قرآن و انقلاب» در مقابل تشکل‌های قرآنی ـ مردمی با مشارکت قرآن‌آموزان و برپایی جشن «قرآن و انقلاب» با مشارکت قرآن‌آموزان در موسسات قرآنی از دیگر برنامه‌های است که همزمان با دهه فجر اجرا خواهد شد.

تکریم چهره‌های قرآنی به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی
معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم ادامه داد: حمایت و پشتیبانی از برنامه‌های قرآنی تشکل‌های قرآنی ـ مردمی، برگزاری مراسم تکریم چهره‌های قرآنی کشور، برگزاری مسابقات قرآنی در رشته‌های حفظ، قرائت و مفاهیم از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده در کمیته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی است.
وی در ادامه با اشاره به مسابقات قرآن تسنیم و تلاوت که از جمله برنامه‌های سازمان دارالقرآن الکریم به مناسبت ایام‌الله دهه فجر است، گفت: این مسابقات از 29 بهمن تا یکم اسفند در تهران برگزار خواهد شد که مراسم تکریم چهره‌های قرآنی کشور نیز همزمان با اختتامیه مسابقات کشوری تسنیم و تلاوت برگزار می‌شود.
بحرالعلوم افزود: برگزاری جشنواره‌های قرآنی برای کودکان، نوجوانان، جوانان و خانواده‌های قرآنی، توجیه مربیان مدارس و موسسات قرآنی و اساتید جلسات قرآن به منظور تبیین وضعیت قرآنی قبل از انقلاب و پس از انقلاب برای قرآن‌آموزان از دیگر برنامه‌ها و اهدافی است که همزمان با ایام‌الله دهه فجر توسط کمیته قرآن دنبال می‌شود.
وی یادآور شد: تهیه و ساخت ویژه‌برنامه‌هایی جهت پخش از صداوسیما با مضامین نقل خاطرات قرآنیان از دوران قبل از انقلاب اسلامی و معرفی جلسات قرآن با قدمت 36 سال به بالا و همچنین بررسی روش‌های فراگیری تلاوت و حفظ قرآن کریم در دوران قبل از انقلاب از دیگر محورهایی است که توسط کمیته قرآن ستاد دهه فجر دنبال می‌شود.
معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم اظهار کرد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت ارشاد، وزارت ورزش و جوانان، سازمان اوقاف، شورای عالی قرآن صداوسیما، شبکه قرآن و معارف سیما، رادیو قرآن، خبرگزاری ایکنا، دارالقرآن الکریم ارتش، دارالقرآن الکریم نیروی انتظامی، دارالقرآن الکریم سپاه، دارالقرآن الکریم نیروی مقاومت بسیج، سازمان بسیج دانشجویی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، اتحادیه موسسات قرآنی ـ مردمی و اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور از دستگاه‌های عضو کمیته قرآن ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی هستند.

captcha