کد خبر: 2620220
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۳

همایش «وقف و رسانه، چشم انداز فرارو » در سنندج برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش «وقف و رسانه، چشم‌انداز فرارو» با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه و جمع کثیری از فعالان رسانه‌ای استان امروز، ۲۵ آذرماه در سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، «همایش وقف و رسانه، چشم‌انداز فرارو» امروز، 25 آذرماه با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه و جمع کثیری از فعالان رسانه‌ای استان در سالن شماره دو پردیس سینمایی بهمن سنندج برگزار شد.
در این همایش عرفان خادم، یکی از فعالان مطبوعاتی استان به ارائه سخنانی در ارتباط با اهمیت وقف پرداخت و افزود: میل به جاودانه زیستن همواره عاملی بوده تا مردم بتوانند به موازات کار خودشان، چه در طول و چه بعد از وفاتشان منشا خیر و برکت باشند.
وی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های نظام اقتصادی دین اسلام وقف است، افزود: سنت فرهنگی وقف پس از پیروزی انقلاب اسلامی رنگ و بوی تازه‌ای به خود گرفت و مردم بیشتر به آن پرداختند.
خادم عنوان کرد:‌ واقفان استان کردستان در کشور زبانزد هستند اما متاسفانه نبود تبلیغات و اطلاع رسانی و آشنا نبودن با فواید وقف موجب شده تا حدودی این سنت حسنه در جامعه مغفول باقی بماند.
وی تصریح کرد‌: ضعف اطلاع‌رسانی و آگاه نبودن جامعه از فواد وقف امروزه یکی از چالش‌های این حوزه است که در این زمینه نقش رسانه‌های دیداری و شنیداری می بایست بسیار پررنگ‌تر شود.
این فعال رسانه‌ای استان با اشاره به اینکه باید مردم را با کارکردها و فواید وقف آشنا کرد، ادامه داد: بدون شک بدون مشارکت رسانه‌ها انجام وقف امکان پذیر نمی‌باشد و باید رسانه‌ها شیرینی وقف را به مردم بچشانند.
وی در پایان یادآور شد:‌ براساس آمارها تا سال 88، سالیانه 150 تا 200 مورد وقف در کشور ثبت شده اما از سال 89 به بعد سالیانه دو هزار وقف در کشور به ثبت رسیده است.
همچنین در این همایش روناک کنعانیان، خبرنگار روزنامه همشهری نیز طی سخنانی اظهار کرد:‌ رسانه‌ها مهم‌ترین کانال‌های فرهنگ‌ساز هستند و نقش مهم و سازنده‌ای را در این زمینه می‌توانند ایفا کنند.
وی ادامه داد: بحث و بررسی پیرامون نقش و کارکرد رسانه‌ها و پیرایه‌سازی این فرهنگ متعالی برای همیشه باید نهادینه شود. کنعانیان خاطرنشان کرد:‌ متأسفانه در دانشگاه مقالات و پایان نامه‌های دانشجویی و تحقیق و پژوهش در زمینه وقف بسیار کمرنگ شده که نیازمند توجه بیشتری است.
وی یادآور شد: نهاد خانواده بهترین مکان برای شکل‌گیری این فرهنگ است و در اطلاع‌رسانی و درست و دقیق وقف بسیار موثر می تواند عمل کند.
رونمایی از اولین وقف رسانه‌ای استان کردستان در ادامه این همایش از اولین وقف رسانه‌ای استان کردستان رونمایی شد که طی آن ستونی از هفته نامه سوران کردستان به اخبار مربوط به حوزه وقف اختصاص پیدا کرد.
لازم به ذکر است؛ در پایان این مراسم از خبرنگاران خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و نشریات استان کردستان که در پوشش اخبار حوزه وقف فعال بوده‌اند، تجلیل به عمل آمد.

captcha