کد خبر: 2620536
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷

بوستان شهدا در دانشگاه بجنورد کلنگ‌زنی می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه بجنورد از کلنگ‌زنی بوستان شهدا در این دانشگاه طی ظهر امروز خبر داد.

احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: بوستان شهدای دانشجو در دانشگاه بجنورد، همزمان با برگزاری اولین کنگره شهدای دانشجوی استان کلنگ‌زنی می‌شود.
وی ادامه داد: این بوستان با 14 هزار متر مربع مساحت در مجموعه پردیس این دانشگاه ایجاد می‌شود و مقرر شده است که بوستان شهدای این دانشگاه با استفاده از  اعتبارات شهرداری بجنورد به بهره‌برداری برسد.
محقر  با اشاره به برگزاری کنگره شهدای دانشجوی استان، گفت: این مراسم فردا 27 آذر ماه سال جاری در محل سالن فرهیختگان دانشگاه بجنورد برگزار می‌شود.
وی افزود: در کنگره شهدای دانشجوی استان دکتر یدالله جوانی مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه سخنرانی می‌کند همچنین رونمایی از تمبر یادبود این کنگره ، نرم‌افزار جامع شهدای استان، تولید آثار فاخر در قالب چاپ کتاب و تهیه بانک اطلاعاتی از شهدای دانشجوی استان نیز همزمان با برگزاری این کنگره در خراسان شمالی انجام می‌شود.
رئیس ستاد کنگره شهدای دانشجوی خراسان شمالی افزود: 98 شهید دانشجو در استان وجود دارد که از این میان شهرستان بجنورد و راز و جرگلان دارای بیشترین شهید دانشجو هستند.

captcha