کد خبر: 2623133
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹

دوره تکمیلی تربیت‌مربی قرآن در مؤسسه احسن‌الحدیث برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تکمیلی تربیت‌‌ مربی خردسالان، ویژه آموزش‌های قرآنی در مؤسسه احسن‌الحدیث برگزار می‌شود.

حسن حبیبی، مدیر امور ارزیابی مؤسسه قرآنی احسن‌احدیث در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: دوره تکمیلی تربیت مربی خردسالان ویژه آموزش‌های قرآنی تا دو ماه آینده در این مرکز شروع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حاضران در این دوره افرادی هستند که مرحله مقدماتی تربیت مربی را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند، اظهار کرد: نزدیک به 40 نفر داوطلب از میان آقایان و بانوان در این دوره ثبت نام کرده‌اند.

حبیبی با تأکید بر اینکه طول مدت این دوره 36 ساعت آموزشی است، عنوان کرد: در دوره فوق به برخی از معضلاتی که مربیان با آن درگیر هستند چون آموزش در مکان‌های بسته و محدود، شیوه‌های قصه‌گویی و قصه‌سازی و آموزش اختصاصی سوره‌های جزء 30 (15 سوره این جزء در مرحله مقدماتی و 10 سوره در مرحله تکمیلی آموزش داده می‌شود)، وارد می‌شوند.

مدیر امور ارزیابی مؤسسه  قرآنی احسن الحدیث تهران با تأکید بر اینکه کل این دوره به شیوه کارگاهی است، اضافه کرد: آزمون این دوره نیز به صورت مصاحبه کارگاهی است به این صورت که هر فرد 10 دقیقه در مقابل هیئت داوران تدریس می‌کند و مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

این موسسه به نشانی تهران، امام حسین(ع)، خیابان 17 شهریور، خیابان صفای شرقی واقع شده است.

captcha