کد خبر: 2623447
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۲
در حاشیه نمایشگاه کتاب؛

زیر پورتال «شمس توس» در خوزستان رونمایی شد

گروه هنر: در حاشیه نمایشگاه ‌کتاب خوزستان، از زیر پورتال «شمس توس» خوزستان با حضور نماینده ولی فقیه در استان رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان شب گذشته، 28 آذر در حاشیه نمایشگاه بزرگ کتاب خوزستان، از زیر پورتال «شمس توس» خوزستان با حضور آیت‌الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در استان ‌رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، زیر پورتال شمس توس خوزستان حاوی آخرین اخبار، عملکرد، فراخوان و همه برنامه‌ها و فعالیت‌هایی است که از طریق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان دربا‌ره  برگزاری جشنواره شعر رضوی به زبان عربی منتشر می‌شود.

این پرتال توسط بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) در مشهد مقدس طراحی و زیر پورتال آن به نشانی www.khozestan.shamstoos.ir   در استان خوزستان راه‌اندازی شد.

آیت‌الله سید‌محمدعلی موسوی‌جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، در حاشیه رونمایی از این زیر پورتال، گفت: به فرموده امام راحل مرکز و پایتخت کشور جمهوری اسلامی ایران آستان قدس رضوی است.

وی با بیان اینکه در جوار بارگاه ملکوتی امام هشتم شیعیان امام رضا(ع) همه کشور و تمام نفوس مستعده همانند خورشید تابناک تلالو می‌کند، ابراز امیدواری کرد: از فیوضات محضر امام رضا(ع) در اجرای برنامه‌ها و جشنوارهای رضوی بهره‌مند شویم.

captcha