به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، حجتالاسلام محمدحسن کاویانی، مدیرکل مددکاری و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران روز گذشته، 29 آذر در سومین نشست شورای هماهنگی امور ایثارگران آذربایجان غربی اظهار کرد: گفتمانهایی که تا به حالا در رابطه با جانبازان و ایثارگران انجام گرفته است همیشه در رابطه با مشکلات مربوط به مسکن، اشتغال و رفاه بوده است در حالیکه اساسیترین مشکل ایثارگران بیتوجهی به بهداشت روانی آنان است.
وی ادامه داد: سلامتی جسمی ایثارگران برای ما مهم است ولی کافی نیست بنابراین باید روشهای مناسبی را در جهت افزایش بهداشت روانی ایثارگران در پیش گرفت.
وی با بیان اینکه اینکه ایثارگران امانتهای گرانبهای جامعه هستند، گفت: ایثارگران سرمایه جامعه و امانتهای مردم هستند و ما باید قدر مسلم این سرمایهها را بدانیم و به عنوان یک امانت گرانقدر به نسلهای بعد منتقل کنیم.
حجتالاسلام کاویانی اظهار کرد: کودکان نسل جدید باید با خانواده شها و ایثارگران آشنایی کافی را پیدا کنند تا فرهنگ ایثار و شهادت به خوبی در جامعه نهادینه شود.
مدیرکل مددکاری و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه تاکنون 14هزار نفر از ایثارگران در جهت تامین رفاه حال ایثارگران تحت آموزش قرار گرفتهاند، گفت: اگر ایثارگری در جامعه مصداق درستی پیدا کند این نشاندهنده آن است که فعالیتهای انجام شده درجهت نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت به درستی عمل شده است.