کد خبر: 2625218
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵
حجت‌الاسلام چراغی‌پور تأکید کرد:

اعتلای فرهنگ رضوی در جامعه/ مراسم مذهبی فرصتی برای ترویج فرهنگ اسلامی است

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام با تأکید بر اینکه باید از فرصت مراسم مذهبی برای ترویج فرهنگ ناب اسلامی استفاده کرد، گفت: امروز باید با استفاده از آموزه‌های دینی و اسلامی منبعث از وجود مبارک امام رضا(ع) در راه اعتلای فرهنگ رضوی در جامعه تلاش کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام در مراسم «در سوگ امام غریب» که سه‌شنبه، 2 دی‌ماه به مناسبت سالروز شهادت امام هشتم در مسجد امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار کرد: امام رضا(ع) نقش مهمی در تبیین دین مبین اسلام و ترویج ارزش‌های ناب اسلامی از طریق مباحث علمی و تربیت شاگردان داشته است.
وی با اشاره به وجود تفکرات انحرافی در دوران امام رضا(ع) که لازم بود با آن‌ها مبارزه علمی و کارشناسی صورت گیرد، گفت: مبارزه با این افکار و اصلاح و تبیین بسیاری از مسائل از طریق مباحث علمی به‌ویژه در امور توحیدی ازجمله کارهای بود که آن امام همام درراه نهادینه کردن فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) انجام دادند.
مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد ایلام، بیان کرد: زهد و تقوای ثامن‌الحجج(ع) به‌گونه‌ای بود که حتی دشمنان خویش را شیفته خود کرده بود و در زمان خلافت خلفای عباسی سختی‌ها و رنج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های فراوانی از سوی دشمنان بر ایشان روا شد.
حجت‌الاسلام چراغی‌پور با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ رضوی و سیره پاک آن حضرت در بین اقشار مختلف جامعه به‌ویژه جوانان، گفت: امروز باید با استفاده از آموزه‌های دینی و اسلامی منبعث از وجود مبارک آن حضرت درراه اعتلای فرهنگ رضوی در جامعه تلاش کرد.
وی در پایان اضافه کرد: برنامه‌های فرهنگی در مراسم مذهبی همواره با استقبال خوب و مناسب جوانان روبرو می‌شود که باید از این فرصت برای آشنایی بیشتر جوانان با فرهنگ ناب اسلامی استفاده کنیم.
یاد‌آور می‌شود، در این مراسم که  با همکاری دبیرخانه کانون‌های مساجد استان ایلام برگزار شد، بسته‌های فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ رضوی در بین اعضای کانون‌ها و اقشار مختلف مردم توزیع شد.

captcha