کد خبر: 2625299
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۱
سردار حزنی:

گیلان با کمبود مسجد در مناطق شهری مواجه است

گروه اجتماعی: فرمانده قرب کوثر قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) استان‌های تهران، گیلان و مازندران را جزو استان‌هایی دانست که دارای کمبود مسجد در مناطق شهری هستند و گفت: اولویت ساخت مسجد توسط این قرارگاه، روستاهای فاقد مسجد هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سیدضیاء‌الدین حزنی، فرمانده قرب کوثر قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر روز گذشته، 2 دی ضمن حضور در مسجد میرمحله ماسال با اشاره به وجود حدود 70 هزار مسجد در سطح کشور، گفت: در این بین تنها 13 هزار مسجد فعال هستند و در طول سال برنامه‌هایی مثل نماز جماعت و پخش اذان دارند و مابقی مساجد تنها در ماه محرم یا رمضان و یا در مجالس ختم بازگشایی می‌شوند.

وی افزود: 60 درصد مساجد کشور نیز روحانی ندارند و تعداد زیادی نیز در سیستم سرمایش و گرمایش دارای مشکلاتی هستند.

سردار حزنی استان‌های تهران، گیلان و مازندران را جزو استان‌هایی دانست که دارای کمبود مسجد در مناطق شهری هستند و افزود: در استان گیلان بسیاری از مساجد روستایی متأسفانه تنها در ماه محرم یا مجالس ترحیم فعال هستند، ولی در همین استان در مناطق شهری با مشکل کمبود مسجد مواجه هستیم.

فرمانده قرب کوثر قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) سپاه با اشاره به فعالیت سازندگی قرارگاه خاتم، تصریح کرد: همین قرارگاه در طول دوران دفاع مقدس، فرماندهی مهندسی جنگ را بر عهده داشت و بعد از جنگ، جهت حفظ آمادگی نیروها در عرصه‌های مختلف سازندگی فعالیت کرده است تا در مواقع جنگی بتواند با آمادگی کامل فرماندهی مهندسی را مدیریت کند.

وی ادامه داد: قرارگاه خاتم امروز بزرگ‌ترین پروژه‌های نفت، گاز و پتروشیمی را در سطح کشور انجام می‌دهد.

فرمانده قرب کوثر قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) ضمن بیان اینکه قرارگاه رقیب بخش خصوصی نیست، اضافه کرد: پروژه‌هایی که توسط این قرارگاه انجام می‌شود معمولا خارج از توان فنی و اقتصادی بخش خصوصی است و معمولا پروژه‌هایی توسط این قرارگاه عملیاتی می‌شود که نیاز به سرمایه بیش از 150 میلیارد تومان باشد و در خارج از کشور نیز پروژه‌های با نیاز سرمایه‌ای بیش از هزار میلیارد تومان را اجرا می‌کند.

سردار حزنی اولویت ساخت مسجد توسط این قرارگاه را روستاهایی عنوان کرد که فاقد مسجد هستند و افزود: تمام سود حاصل از فعالیت‌های قرارگاه در مناطق مرزی و محروم کشور، جهت امور عام‌المنفعه و بدون پیگیری‌های مرسوم اداری هزینه می‌شود.

وی ضمن اعلام آمادگی برای احداث حوزه علمیه و مسجد در سطح شهر ماسال، گفت: برای احداث حوزه علمیه و یا مسجد در سطح شهر ماسال ابتدا باید مجمع خیرین مسجدساز در ماسال تشکیل شود و در این صورت اعتبار لازم در اختیار مسئولان قرار خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید هادی موسوی، امام جمعه ماسال نیز در ادامه، با اشاره به کمبود جا در مسجد جامع ماسال، بیان کرد: در همه جا مسجد به اندازه کافی وجود دارد ولی نمازخوان کم است؛ در ماسال نمازخوان داریم ولی جا برای نماز خواندن نیست.

وی خاطرنشان کرد: تنها مسجد شهر ماسال 50 سال قبل توسط مرحوم انامقلی ماسالی ساخته شده و در طول تاریخ 37 ساله انقلاب اسلامی هیچ مسجد در سطح شهر ماسال ساخته نشده است.

امام جمعه ماسال این شهرستان را از لحاظ فرهنگی بسیار غنی دانست و گفت: شهرستان ماسال به لحاظ اقتصادی بسیار محروم است و نیاز است قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) به این شهرستان توجه ویژه‌ای داشته باشد.

captcha