
مهدی معروفی، مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه امام سجاد(ع) قزوین در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قزوین، اظهار کرد: صبح امروز، 3 دی در سالن جلسات سپاه ناحیه امام سجاد(ع)، با حضور فرماندهی این ناحیه از نفرات برتر قرآنی و فعالان نماز تجلیل شد.
وی افزود: به هیجده نفر از پاسداران و سربازان ناحیه که در مسابقات قرآن این ناحیه مقام کسب کرده بودند به رسم یابود هدیه ای داده شد.
معروفی عنوان کرد: این افراد در رشته های قرائت، ترتیل، اذان، مفاهیم سطح 1 و سطح 2 شرکت کرده بودند و هشت نفر این افراد در مسابقات استانی مقام برتر را نیز کسب کرده بودند.
مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه امام سجاد(ع) قزوین یادآور شد: همچنیندر این مراسم از دو نفر از فعالان نماز این ناحیه در قالب طرح مصلین نیز تجلیل و قدردانی شد.